Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Václav Klaus kritizuje slogan Merkelové „Dokážeme to“

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Václav Klaus kritizuje slogan Merkelové „Dokážeme to“

Český exprezident Václav Klaus opět obvinil kancléřku Angelu Merkelovou (CDU) z ničení evropské kultury svou uprchlickou politikou. Jako obvykle má ve svých argumentech hodně pravdy.


Václav Klaus chce navodit na Internetu dojem, jak je o jeho názory zájem. Na svém webu Klaus.cz uvádí "Německé stránky", ty ale nemají nic společného s německým serverem https://www.deutscheseiten.de/. Nicméně, má v uveřejněném článku hodně pravdy! Zde je doslovný text jeho kritiky na adresu Angely Merkel:

Německé stránky , 1. září 2020 BERLÍN - Bývalý český prezident Václav Klaus obvinil kancléřku Angelu Merkelovou (CDU) z ničení evropské kultury svou uprchlickou politikou. Merkelová svým sloganem „Dokážeme to“ „radikálně změnila náš svět i náš každodenní život“, kritizoval Klaus ve vztahu k MLADÉ SVOBODĚ. Kancléřka by měla konečně připustit důsledky masové migrace a připustit, že její politika změnila Evropu k horšímu. Místo toho však bagatelizuje důsledky uprchlické krize a tyto následky bagatelizuje. "Po pěti letech se ukázalo, že jsme přežili masovou migraci, ale nezvládli jsme ji." Konec světa nenastal, ale existují známé, zničující a negativní důsledky: viditelná změna v celé naší společnosti, změna a zhoršení kvality našeho života, oslabení tradičních evropských hodnot a tradic, radikální omezení naší svobody. “ Klaus zdůraznil, že za imigrační vlnu a její negativní důsledky pro budoucnost evropské společnosti nejsou odpovědní migranti, „ale evropští politici s německými politiky v popředí“. „Ne, nemůžeme to udělat!“ S vyjádřením Merkelové „Dokážeme to“ vyvstává otázka, co má kancléř na mysli „my“, vysvětlil český exprezident. „Kdo jsme? Kdo by měl „vytvořit“ vše, co je nutné? Německý stát? Nebo snad český stát? Nebo německá občanská společnost? Nebo německý lid? “Zeptal se Klaus. Mnoho občanů ani neví, že předepsaná kultura vítání zahrnuje také odmítnutí jejich vlastní kultury. Proto musí Merkelové odpovědět: „Ne, nemůžeme to udělat, protože nechceme. Protože víme, že myšlenka multikulturalismu organizovaná shora je naprosto špatná. “ To platí také pro požadavky a slogany hnutí „Black Lives Matter“. Podle jejich jména lze v současné době pozorovat „agresivní kulturní revoluci“, jejímž cílem je „popření a zničení naší historie, hodnot a tradic“, varoval bývalý prezident. (krk)

Václav Klaus, Junge Freiheit, 1. září 2020

Kvido 03-09-2020 09:33 1,340

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.