Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavir; lidi, nenadávejte na vládu!

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Koronavir; lidi, nenadávejte na vládu!

Když jsem viděl před TV kamerami premiéra A. Babiše, jak se včera na televizním brífinku několikrát omlouval občanům skrze činnost vlády České republiky (ČR) za covidovou dobu, tak mě to naštvalo. Až kam dohnala našeho premiéra nezodpovědnost části naší veřejnosti!


Premiér Babiš se omlouval prý za některé chyby při rozvolňování epidemie v první vlně koronaviru. Ale když půjdeme do důsledku, toto rozvolňování vyprovokovali během července velmi "aktivní" členové politické opozice, zejména pan předseda Petr Fiala (ODS). Posléze v doporučování rozvolňování pokračovali přikyvováním další přední politici, včetně pana Bartoše (předseda Pirátů) a ostatní opozice.

Premiér a vláda načež neodolala tlaku opozice, takže naší lidé jezdili o překot do zahraničí na dovolenou a tím opravdu epidemiologické situaci v naší zemi nepomohli. Za pár týdnů po dovolených se projevil u nás zvýšený nárůst nakažených občanů ČR!

A důsledek těchto dnů a hodin? Opozice, která není za nic zodpovědné, jen za tlachání, by chtěla svalovat nyní vinu za aktuální enormní nárůst onemocnění (covid-19). Výjimkou je předseda Pirátů pan Bartoš, který nerozumné a ztřeštěné argumentace kritiky vlády mírní. Sporávně zdůrazňuje, že je nutné nyní v této vážně době (jen včera, středa 21.10.2020 - máme téměř 15 tisíc nemocných občanů nakažených koronavirem) řešit momentální vážnou situací a nezaobírat se politikařením.

Každý politicky nezaujatý člověk dobře ví, že z narůstajícím počtem nakažených osob, nemocí covid-19, zápasí v těchto hodinách téměř všechny evropské státy, kde počty nemocných epidemií denně narůstají. Také tam přijímají skoro každý den nová opatření a restrikce a nikdo tamní vlády nepomlouvá, že v opatřeních zaspali apod.

Proto je napováženou kritizovat (a dokonce demonstrovat!) nyní českou vládu za pomalý přístup k epidemii, protože koronavir je nový fenomén našeho života a zkušeností, s nimž jsme se ještrě nikdy v tak obrovském rozsahu v historii nesetkali.

Autor- Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 22-10-2020 12:10 1,547

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.