Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Americké volby 2020 jako fraška

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Americké volby 2020 jako fraškaV závěru aktuálních prezidentských voleb - USA 2020 - dochází k dosud nebývalému rozmachu podvodů a korupce. Svědčí o tom dostatek důkazů, které zřejmě použije D.Trump proti Biednovi. Jde o hlasování poštou. Ukazuje se, že to je ostuda Ameriky jako zkorumpovaný systém.
Je smutné, že podvody o letošních volbách v USA odmítají i některá česká média (např. Seznam - Zprávy). Přečtěte si jen dva následující případy podvodů s korespodenčním hlasováním, pro které existují pádné důkazy:
Že není v USA při letošním hlasování o prezidenta USA něco v pořádku svědčí i článek https://www.lifesitenews.com/news/breaking-us-supreme-court-orders-pennsylvania-to-segregate-mail-in-ballots-received-after-8-pm-on-election-day?utm_source=featured&utm_campaign=standard
PŘERUŠENÍ: Nejvyšší soud USA nařizuje Pensylvánii, aby oddělil poštovní lístky přijaté po 20:00 v den voleb
A další případy o korupci:
Pensylvánie
V Pensylvánii straničtí demokraté povolili přijímat hlasovací lístky ve státě tři dny po volbách, a domníváme se ještě mnohem víc. A počítají je bez jakýchkoli poštovních razítek nebo identifikace. Takže nemáte poštovní razítka; nemáte identifikaci. V celé zemi došlo k řadě znepokojivých nesrovnalostí. Naše kampani byl odepřen přístup ke sledování jakéhokoli počítání v Detroitu. Detroit je další místo.
Takže nemáte poštovní razítka; nemáte identifikaci. V celé zemi došlo k řadě znepokojivých nesrovnalostí. Naší kampani (lidem) byl odepřen přístup ke sledování jakéhokoli počítání v Detroitu. Detroit je další místo - a neřekl bych, že má nejlepší pověst poctivosti voleb.
Filadelfie
V Filadelfii došlo k tomu, že se 4. listopadu ve 3 hodiny ráno se objevilo 120 tisíc volebních lístků navíc pro Joe Bidena. Nikdo neviděl, jak se tam dostaly, protože do volební komise nebyl vpuštěn nikdo z Republikánské strany. Vše probíhalo v režii komisařů nominovaných za Demokratickou stranu. Když se tam chtěli zástupci Republikánů dostat, nebylo jim to dovoleno, mohli volební místnost sledovat z deseti metrů. V řadě volebních místností volební komise zabednila okna dřevotřískovými deskami, aby nebylo okny vidět dovnitř, co se tam děje. Podrobnosti zde: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-trump-team-obtains-court-order-to-observe-vote-counting-in-philadelphia
Zajímavá stopa podvodu
Společnost JW (Judical Watch) zjistila, že ve 353 krajích, ve 29 státech USA, překračuje počet registrovaných voličů 100%. A to, podržte se, o 1,8 milionu !
Takže tu máme nějakých 1,8 milionu voličů „navíc”. Tedy zjištěných. Kdoví, na kolik se jich nepřišlo. A na ně, na všechny, byly pochopitelně řádně vydány a distribuovány hlasovací lístky… Podrobně Rukojmi.cz zde: http://www.rukojmi.cz/clanky/11084-zajimava-stopa
Resumé
Tím byl hrubě porušen volební zákon spojených států a volby v těchto státech by se měly zneplatnit a konat znovu. Stejně jako se konaly znovu druhé kolo prezidentských voleb Van der Bellen vs. Hofer v roce 2016 v Rakousku, když vyšlo najevo, že se manipulovalo s desítkami tisíc hlasů.
Připravil: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 07-11-2020 12:31 1,577

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.