Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vyhrál opravdu Joe Biden?

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Vyhrál opravdu Joe Biden?Vyhrál volba 2020 USA J.Biden před D.Trumpem? Asi ano. Zatím ale statistikou a grafikou televizních stanic AP, CNN a některých dalších médií, přestože oficiální výsledky nebyly dosud vyhlášeny. Stále probíhá sčítání.
Možná, že jste si všimli, že výsledky voleb v USA 2020 dosud nepřijali prezidenti Ruska a Číny, zřejmě také čekají na oficiální vyhlášení výsledků. Je to logické a správné, i lidské. Jen "přičinlivá" média zmíněných televizních společností si pospíšila, a to přesto, že statistické výsledky doprovází velké podezření z falšování a korupce.
Dosavadní způsob voleb v USA vyvolal nedůvěru v jejich legitimitu a spravedlivost, nejméně u poloviny Američanů, kteří dali hlas Trumpovi. Aktuálně je řada důkazů o podvádění s hlasy voličů, jejichž snahou bylo předem nechat zvítězit kandidáta Bidena. Např. se objevilo se velké množství falešných volebních lístků, takže mj. volilo téměř 2 miliony již dříve mrtvých voličů. Dále se ztratily hlasovací lístky dané Trumpovými příznivci, ty byly údajně hromadně páleny. Přesto americká média popírají jakoukoliv možnost manipulace hlasovacími lístky!
Dokonce byl zablokován televizní projev stávajícího prezidenta Trumpa a údajně, v určitý čas, neměl přístup k sociálním sítím. To byla dosud nevídaná totální izolace jedné ze zúčastněných volebních stran (Trumpa) a zvýhodnění druhé (Bidena). Můžeme tudy usuzovat, že došlo k podezření z největšího volebního podvodu v dějinách USA!
RESUMÉ
Všichni, kteří tvrdí (Zeman, Babiš...), že Joe Biden je nově zvoleným americkým prezidentem, nemluví pravdu! Prezidentem USA je Donald John Trump, a to nejméně do schůze sboru volitelů USA 14. prosince 2020. Až toto těleso určí, kdo bude 46. prezidentem USA.
Kvido 09-11-2020 14:14 1,675