Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Biden nahradil Trumpa

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Biden nahradil TrumpaTak, je to uvařeno, vašnosti! Prezidentem USA se stal včera složením přísahy Biden. Z toho co jsem mohl vidět na televizích, mám smíšené pocity s pachutí možného podvodu s poštovními hlasovacími lístky.
To se odehralo v situaci, kdy bývalému americkému prezidentovi Trumpovi a jeho voličům "zakázali" mafiáni jeho status na sociální sítě. Byla to obrovská rána demokracii v USA i ve světě. Jelikož potažmo byl miliardám lidí ve světě zakázan rovněž přístup k Trampovým svobodným informacím, protože se nesměli dozvědět pravdu! Je vám jasné, co vlastně stalo?
Jedno je jasné, odchod Trumpa znamená škodu pro světovou demokracii, tedy i pro nás. Trump chtěl mj. prosadit svébytnost všech států, nejen USA. Aby se nestávalo jako v našem Česku, že vysmátí, opálení turisté z EU, bez pasu, bez dokladů a bez roušky si k nám jen tak odskočí o víkendu znásilnit českou děvečku v poli. A čeští představitelé posílají děkovné dopisy německým politikům, kteří to svinstvo jen slovně odsoudí, ale nic proti toímu nedělají!
A Biden? Ten bude volnému cestování a obchodování nyní více nahrávat. Hned včera nařídil zastavení výstavby ochranné zdi proti uprchlíkům v na hranici USA - Mexiko, kde Trump nechal již vybudovat 700 kilometrů bezpečnostní bariéry.
Bude toho hodně, čeho se od Bidena dočkáme... Ale co bude prospěšné?
Kvido 21-01-2021 12:42 1,493

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Frýbord
    Na ten twitter, což je okecávaček, solidnější než pindáček, jsem vždy kašlal. Tramp ne a jak dopadl? Socialní sítě jsou pouze pro grafomandké úchyly, kteří chtějí stále něco "sdilet" s ostatnimi blby.
    Odpovědět - 21-01-2021 16:45:17