Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Blatnému nevadí, že nemocnicím schází personál a socky se navštěvují v bytech?

G
Přidáno před 3 letykoronavirus
Blatnému nevadí, že nemocnicím schází personál a socky se navštěvují v bytech?Covid-9 a jeho britská mutace se dále šíří. Nemocnice mají málo personálu, avšak lidé na sociální podpoře se nudí a navzájem se navštěvují. To ministr Blatný neřeší.
Mládež, která je nyní na distanční výuce a tráví hodně času doma, a také senioři, si všimají, že v panelových domech je to nyní jako na Václaváku. Také u nás v bytovém bloku já pozoruji větší pohyb lidí; nebydlící chodí na návštěvu do jednoho jednopokojového bytu. Nájemce tohoto bytu tam přijímá cizí ženy a jednoho muže dlouho do noci. Ženy tam dokonce každý den přespávají. Avšak návštěvy cizích osob v rodinách jsou přece zakázany! Dochází v takovém případě k nebezpečí přenosu nákazy koronaviru! Kdo to kontroluje? Nikdo.!?Nikde se o tom nepíše, televize rádia se tomuto problému vyhýbají? Přitom tzv. socky, tedy lidé na sociální podpoře by mohli pomoci v nemocnicích na méně odpovědných místech (pomocnice sester, sanitáři, úklízečky). To je, myslím, také problém těchto dnů. Tím by se měli zabývat poslanci a ne se hádat, zda ukončit nouzový stav.
10-02-2021 13:48 2,129

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    Omluva. K tomuto článku byly včera (10.02.2021) omylem vypnuté komentáře!
    Superadmin.
    Odpovědět - 11-02-2021 11:31:58