Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Půjdou politici pomáhat do nemocnic?

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Půjdou politici pomáhat do nemocnic?Česká republika (ČR) má obrovský problém s pandemií. Covid-19 (Brigita) kosí na Tachovsku také mladší ročníky. Opozice je k tomu stále hluchá? Či pújde SPD pomáhat do nemocnic, když odmítá nouzový stav?
V ČR včera přibylo (podruhé za sebou) víc než 10 000 nakažených covidem! Situace je velmi vážná!
Vláda dnes (čtvrtek) jedná o opozičních připomínkách k pandemickému zákonu, ve středu se s opozicí nedohodla. Dokonce Okamura (SPD) se vytasil s návrhem "okamžitě zastavme nouzový stav". Je tohle normální a rozumné?
Absence nouzového stavu oklešťuje řadu nutných protiepidemických restrikcí. Opozice sice vážnoust situace již bere na vědomí a s vládou více spolupracuje, avšak nouzový stav stále zavrhuje.
Nejčerstvější informace (18.02.2021): SPD není spokojená s výsledným zněním pandemického zákona, podle Okamury jde jen o jinak pojmenovaný stav nouze. Podle Jurečky se ostatní strany shodly.
Uvědomí si opozice, že nakažení covidem s britskou mutací koronaviru, s přezdívku Brigita, umírají dokonce krátce po hospitalizaci?! A přitom v nemocnicích je mj. nedostatek personálu. Či půjdou politici SPD, TOP09 a další opoziční strany tuto situaci zachraňovat brigádami v nemocnicích?
Kvido 18-02-2021 10:56 1,776

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Hedva
    Politici opozice a hlavně v Senátu jen kecají a vymyšlejí, bohužel proti lidem.
    Fakt, jak to bude když přijde opravdová krize. Ať ukážou, že také jako Hřib z pražského magistrátu umí pomoci a nej žvanit!
    Odpovědět - 20-02-2021 11:28:43