Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Komunisté rozumnější než Okamurovci?

G
Přidáno před 3 letykoronavirus
Komunisté rozumnější než Okamurovci?Ze zdrojů blízkých KSČM máme dnes ve 13:00 informaci, že komunisté podpoří ve sněmovně návrh premiéra Babiše, a to prodloužit nouzový stav v České republice o dalších 30 dnů. To by teoreticky mohlo znamenat, že tento návrh projde.
Je top výhradní iniciativa předsedy KSČM Filipa, zřejmě na základě schůzky tento týden u prezidenta republiky Miloše Zemana.
Prodloužení nouzového stavu by vládě premiéra Andreje Babiše (ANO) by tedy mohli ve Sněmovně podpořit komunisté. Vyzve je k tomu výkonný výbor strany, řekl dnes předseda KSČM Filip
Komunisté tedy nejsou jako hnutí SPD, které jako jediná strana v Parlamentu říká, že plošné zákazy nejsou cesta. Zatímco lockdown není podle SPD řešení, takže zítra ve Sněmovně při hlasování nepodpoříme prodloužení nouzového stavu, komunisté zvednou ruku pro lockdown.
Opozice jako celek tento souboj zítra pravděpodobně prohraje, vítězem bude hnutí ANO, ČSSD a KSČM.
Myslím, že to je jedině správná cesta v současné pandemické situaci, kdy včera 24.03.2021 bylo u nás 8 763 nakažených osob covidem-19 a předešlý den 23.03.2021 zemřelo za jediný den 174 lidí. Jde sice o pokles oproti minulým dnům, avšak stav pandemie, zejména v nemocnicích je v ČR stále varující a zlepšuje se nepatrně.
V této situaci si ČR nemůže dovolit širší uvolnění restrikcí.
Autorka: Ludmila Kiselá
Foto titl.: čt24.cz
25-03-2021 13:12 1,513

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.