Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Zeman vyčkává, proč?

PexaPexa Přidáno před 3 letysvět
Prezident Zeman vyčkává, proč?Je skutečně zvláštní, že k tak velké (mediálně) aféře jakou jsou Vrbětice v České republice (ČR) se doposud vyjádřil náš pan prezident Zeman jen přes svého mluvčího. Ke kauze má říct své slovo až v neděli 25. dubna 2021.
Řeknu vám upřímně, že hašteření a pomluvy zleva z prava o Vrběticích na Síti ani v tištených novinách nečtu. Je to ztráta času, nepravdy stíhají nepravdy. Média v ČR píší podle toho, kdo je živí, tedy platí.
Nadzvedl mě ovšem ze židle u klávesnice a pisíčka čin tajemných sil, které rozsvítily světelný nápisem „Velezrada” (v noci na úterý) na budově Pražského hradu.
Policie "už" to šetří. Jak je ale možné, že tohle vůbec někdo realizoval?
Strůjci zavařili především samotnému Miloši Zemanovi. Ale ten si za to může sám. Proč otálí s vyjádřením svého postoje k případu Vrbětice? Kdyby řekl to či ono, asi by onen nápis "Velezrada" nevznikl. Možná. S určitostí se to nedá říct, protože, jak známo, prezident je nakloněn Rusku a prezidentovi Putinovi.
A teď si, občane ČR, o tom myslí své!
Foto titl.: https://www.facebook.com/zastavmevelezradu/
Pexa 20-04-2021 12:30 2,184

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Štefan
    Prezident Zeman to udělal správně. Vždyť v informacích je totální chaos. Než se ukáže, že v tom má prsty CIA a USA, pak nebude útočit na Rusko. Chápeš?
    Odpovědět - 21-04-2021 20:45:08
    • Kvido
      Kvido
      To ano, chce se vyhnout, aby kritizoval předčasně, a tedy zbytečně Rusko. To je asi ten důvod zdrženlivosti Zemana v této věci. Neznám důkazy činnosti ruských agentů ve Vrběticích, tak je těžko uvažovat a obviňovat. To v každém případě. Naše ministerstvo zahraničí nic konkrétního nepředložili, ale už hodně mluví o průšvihu Ruska. Uvidím co dál a co nový ministr Kulhánek podnikne.
      Odpovědět - 22-04-2021 12:25:20