Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ještě blbnete s Vrběticemi?

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Ještě blbnete s Vrběticemi?Ať je náš pan prezident Zeman jaký chce, ale v zásadě má pravdu. Rusko potřebujeme, staré rány z okupace invazí není možné do nekonečna omílat a strašit minulostí. A předhazovat Rusku nepodložené kauzy jako Vrbětice.
To ovšem dělá neustále Pražská kavárna. V souvislosti s výbuchem ve Vrběticích chce (hlavně ODS, TOP09, dohnat prezidenta Zemana k velezradě. Ale to pragramovému znění velezrady odporuje, jelikož nejde o zbraňové ohrožení apod. Navíc, už jste četli či slyšeli o nějakých důkazech "zaručeně jediné" verze výbuchu muničáku objevené nyní po sedmi letech? Já jsem nikde žádný takový důkez, že to provedli Rusové z GRU nečetl...
Prostě naše tajné služby zřejmě nic tgakového nemají, a Přažská kavárna s opouzici se snaží nyní něco objevného k tomu vyrobit.
Kromě toho je velice podezřelé, že záznamy z kamer ve skladu Vrbětice zcela zmizely. Byly zničeny. Stejně jako je nápadné, že pracovníci muničáku dostali v inkriminovaný den výbuchu mimořádné volno. Takže Pražská kavárno, pořad blbnete o Vrběticích?
Věříte bulharskému serveru Bellingcat a jeho šéfovi Christovi Grozevemovi, který údajně několik let sledoval Ruskou rozvědku GRU z jednotky 29155?
Vypadá to rovněž nepravděpodobné, že někdo takhle popisoval veřejně kroky elitní rozvědky!
Zdroj: https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/novinar-christo-grozev-z-bellingcat-o-vybuchu-ve-vrbeticich/r~62f6254ea1d611eb8e470cc47ab5f122/
Kvido 12-05-2021 13:51 1,636

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.