Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČT; Witowská zvědavá nezbednice?

KvidoKvido Přidáno před 3 letytelevize
ČT; Witowská zvědavá nezbednice?V létě 2007 byla v centru pozornosti aféra moderátorky Světlany Witowské z České televize (ČT) s protřelým lobistou. Utichlo to, mávněme tedy rukou. Ale co nynější kvality vedení rozhovorů, to už je horší.
Jak napsal dnes na Twitteru (@PavelTrojan5) "Chtěl bych poprosit vedení naší, tedy České televize, zdali by neupozornila redaktorku Witowskou, aby tak okatě nedávala při interwiev najevo, jak nenávidí komunisty", zřejmě není něco zcela veřejnoprávního.


Paní Witowska je rozhodně profík moderátorka, ale bohužel v zápalu střetu s respondentem viditelně ujíždí ke svému, "jedině správnému názoru", a to je špatně!
Witowská umí klást roztodivné otázky, což je velmi dobře. Ale, bohužel, stává se i tou uštěpačnou nezbednicí, která by chtěla vidět svého respodenta ujařmeného otázkami, které by mu vynesly prohru ve vzájemné diskuzi. V tomto kontextu se bohužel vytrácí ona nezbytná veřejnoprávnost televizního média ČT. Takže, její šéfové by to měli vidět!
Nevyvážení, nestranných otázek, bylo patrné při rozhovoru s lídrem komunistů panem Filipem. Doufejme, že se to nestane současným trendem České televize.
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Foto titl.: irozhlas.cz
Kvido 13-05-2021 11:07 2,470

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    14.05.2021, 11:55 hod.
    Omlouvám se, dal jsem tam omylem foto - Pisařovicová! Děkuji.
    Nyn í máme zde správně foto Světlany, zdroj: irozhlas.cz
    Odpovědět - 14-05-2021 10:55:28
    • A
      Rosi
      Paní Světlana byla při debatě s p.Filipem velmi agresivní, až nepříjemná. To ale v ČT frčí. Navíc se mi jeví ještě agresivnější, co má zázemí u svého milého Koláře, býv. velvyslance USA, který ji živí svými politickými úvahami. Pravdou je, žemá nový chrup a tím i úsměv , ale ním stojí "tzv . škleb"., a to podle toho, s kým vede rozhovor, a podle toho z jaké strany. Toto je víc než jasné.Pana Filipa si podávala, ale ten se jí nedal. Přála bych si vidět třeba rozhovor s Pavlíkem Novotným, a slyšet jeho slovník, jak vystupuje v jeho straně ODS. To by jí asi pan Kolář nedovolil.
      Odpovědět - 17-05-2021 15:20:09