Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Poslanec Volný a zodpovědnost

PexaPexa Přidáno před 3 letyz domova
Poslanec Volný a zodpovědnostRebela Volného u nás zná kdekdo. "Proslavil" se např. tím, že odmítal striktně nošení roušky. Dokonce v Poslanecké sněmovně (PS), což mě skutečně naštvalo. Divil jsem se, že ho už tehdy ze sněmovny nevyhodili.
Nezařazený poslanec Lubomír Volný 11.02.2021 opět vystoupil u řečnického pultíku v dolní komoře bez roušky. Předseda sněmovny Radek Vondráček (ANO) ho ale tentokrát pouze napomenul, ze sálu ho nevykázal jako minule. To byl další protest Volného. Následovaly podobné při vystoupeních na veřejnosti...
Nyní mají rebelující aktivity tohoto poslance jinou dimenzi.
Timto to vlastně "na ostro" proti poslanci Volnému začalo:

Shrnutí:
1/ Vystupování v PS bez roušky byl velký přestupek a špatný příklad pro ostatní lidi.
2/ Veřejná zpráva na Twitteru je ovšem na uvážení. Měl k takové zprávě pan Volný důvody? Pokud ano, ať je prokáže. Jinak to bude o tom že "jedna paní povídala". Pak by jeho sdělení bylo pravděpodobně poplašnou zprávou a měl by následovat adekvátní trest.
Autor: Martin Pexa
Titulka: reprofoto ČT
Pexa 23-05-2021 11:11 1,558

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.