Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pandemie Covid-19, máme vyhráno?

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Pandemie Covid-19, máme vyhráno?Strašná světová pandemie koronaviru jakoby to vzdala. Alespoň v České republice (ČR), a také v okolních státech. Máme tedy vyhráno? Většina odborníků u nás je s hodnocením opatrná. Pomalu s euforií svobody a rozvolňování, varují. Může nás zaskočit období dovolených a prázdnin!
Jinými slovy, může se stát, že dopadneme jako vloni na podzim, kdy se epidemie koronaviru opět rozrostla. To nesmíme tedy dopustit!
I když statistiky výskytu koronaviru stále vykazují klesající počet nakažených osob a úměrně k tomu klesající počet úmrtí. Jestliže v ČR umíralo před více než měsíce denně zhruba 90 osob, ke včerejšku (01.06.2021) podlehlo zákeřné nemoci Covid-19 šest našich spoluobčanů.


Poslední aktualizace dat v tomto přehledu byla provedena ke dni: 02.06.2021 08:09.
Proč o tom píšu? Aktuálně rozvolňují také všechny státy kolem nás. Osobně bych to s cestováním na dovolenou do zahraničí fakt nepřeháněl. Navštívit třeba Chorvatsko? Je to risk, protože tam před necelými dvěma měsíci měli problémy s nárůstem onemocnění covidem-19. Nebo prožít dovolenou v Německu (40 miliónů obyvatel), které dnes zaznamenalo "jen" 1 000 nakažených, tedy rovněž velký pokles nákazy?
Tohle si musí zvážit každý sám. Takže pěknou letošní dovolenou a prázdniny, ať máte šťastnou volbu!
Kvido 02-06-2021 13:58 1,526

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.