Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Falešná Kvitová?

PexaPexa Přidáno před 3 letyz domova
Falešná Kvitová?Kdo je Petrá Kvitová vědí i školáci první třídy. Statistika WTA říká, že je aktuálně s 3985 body ve světovém žebříčku dvouhry žen na 13. místě.
Tedy nic moc, jelikož tato bojovná tenistka světových kvalit už byla krátce i světovou dvojkou, je nyní dvojnásobnou wimbledonskou vítězkou. Čeští fanoušci ji milují a věří v další postup, přestože Kvitovou trápí stále zranění ruky od trestného napadení útočníkem v minulém roce.
Stále více má ovšem tato tenistka kritiků. Důvodem je, stejně jako u mnoha dalších světových sportovců, okolnost, že i když vydělávají hodně peněz, mají nižší daňovou zátěž, než v jejich rodné zemi. Toto „odklonění“ peněz do cizí státní kasy se mnohým lidem v České republice nelíbí, což by se dalo pochopit.
Falešné na celé věci od Kvitové je, že byla, společně s basketbalistou Tomášem Satoranským, vlajkonoškou české výpravy na úvodním ceremoniálu v Tokiu. V tomto případě se k České republice "hrdě" hlásila? Avšak má trvalé bydliště v Monaku!!! Tam také odvádí nižší daně, než by tomu bylo v České republice!!!
Nejde mně to dohromady a připadá mi to jako česká vyscanost a prostě nečestné jednání!
Ergo kladívko, jak odvádí daně Jaromír Jágr a další čeští sportovci? Nemělo by se o tom více vědět?
Pexa 26-07-2021 15:45 1,464

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.