Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Konec roušek, právo je nadřazeno zdraví?

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Konec roušek, právo je nadřazeno zdraví?Který blb na to přišel? Je možné úctu k právům a svobodám občana nadřazovat nad varování zdravotnických odborníků v případě infekce koronaviru? To je fakt uhozené!!!
Jak možná už víte, Nejvyšší správní soud České republiky „dospěl k závěru, že napadené mimořádné opatření, týkající se koronaviru je nepřezkoumatelné”. Z tohoto důvodu ruší (pravděpodobně od pátku 30. července 2021 dosavadní povinné nošení respirátorů v obchodech, restauracích, zdravotnických zařízeních, ve školách, divadlech, galeriích či v MHD.
Ano pandemie v ČR se zmírňuje. Za posledních šest dnů nezemřel na nemoc covid-19 ani jeden člověk. Počet hospitalizovaných v nemocnicích postupně klesá. Počet nakažených lidí koronavirem rovněž. Ale to, myslím, nikoho neopravňuje k tak prudkému obrat ke zmírnění restrikci v ČR!!!
Na co si to soudci NSS u nás hrají?
Poslechne ministr zdravotnictví Vojtěch zmíněné nejnovější nařízení NSS? Myslím, že by neměl ustoupit. Zdraví občanů je v sázce, vůbec nevíme, jak se projeví návrat lidí z dovolených v zahraničí! V Indonesii (pohřbívají i zdravotníky), Thajsku a Malajsii mají od 21. července 2021 další silné ohnisko koronaviru, ve světě platí restrikce dále, přestože Velká Británie hodně opětření rozvolnila
Jak je vidět, NSS je zcela mimo realitu! Vždyť hrozí takhle nastartování nové pandemie. A jsou u nás padlí na hlavu, že tomu fandí (Volný...). Skutečně, mají nás za blbce, že jim to spapáme?
Či je to předvolební výkřik opozice ?? Nakonec to vláda zdůvodní a možná pak vyhlásí nouzový stav, takže na povinnosti nosit roušky se nic nemění a měnit nebude!
Kvido 27-07-2021 15:25 1,521

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.