Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Obavy o zdraví prezidenta Zemana

G
Přidáno před 3 letyz domova
Obavy o zdraví prezidenta ZemanaByl jsem dnes na poliklinice pro holter. Při čekání v ordinaci jsem přemýšlel o zdraví našeho pana prezidenta Zemana. Co všechno mě napadlo?
Kdo nevíte, tak Holter je (ABPM - Ambulatory Blood Pressure Monitoring) slouží pro měření krevního tlaku speciálním digitálním tlakoměrem malých rozměrů, který je vybaven pamětí, do které se naměřené hodnoty krevního tlaku a pulzu zaznamenají. Užitečná věcička, kterou musíte na přísavkách nosit u sebe celých 24 hodin. No, cobychom nudělali pro kontrolu našeho zdraví, že?
Pan prezident Zeman to má zřejmě horší, protože musí při pravidelné kontrole zdravotního stavu (od včerejšího dne - 14.09.2021) podstoupit mnohem více lékářských procedůr.
V této situaci mne zaujmul povyk, který se kolem zdraví pana prezidenta rozpoutal. Nastaly a stále trvají, různé domněnky, že pan prezident je v ohrožení zdraví.
Přispěl k tomu pan Ovčáček, coby tiskový mluvčí prezidenta Zemana. Na Twitteru nesdělil ani slovíčko o zdravotním stavu hlavy státu. Nedivme se, že proto kolují mezi lidmi různé šuškandy. Ovčáček jen vzkazoval biblické věty, nic víc.
Myslím, že tu opět neví pravá ruka, co dělá levá! Případně prezident si nepřeje něco o svém pobytu v nemocnici sdělovat. Prostě si hraje škodolibě s veřejností a médií, které takto škádlí.
To se mně ale nelíbí.


23.09.2021
Po více než týdnu se včera (22.09.2021) prezident Miloš Zeman vrátil do práce, předchozí dny strávil kvůli vyčerpání a dehydrataci v nemocnici. Hlava státu si po propuštění neodpustila jedovatý útok vůči novinářům.
Zdroj: https://stars24.cz/zpravy/politika/30874-prezident-zeman-prvni-foto-po-propusteni-z-nemocnice-a-jedovaty-utok
15-09-2021 13:14 1,668

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Kvido
    Kvido
    Pan prezident opět "zhodil" novináře, kteří se domnívali, že zpráva o zdravotním stavu se publikuje v okamžiku nástupu do nemocnice. Ve skutečnosti k vydání této zprávy je nezbytná celá řada vyšetření trvajících několik dní," uvedl na webu mluvčí Jiří Ovčáček.
    Ovčáček opět blafuje, je to náfuka!
    Vůbec nešlo o zdravotrní zprávu, půane prezidente a kecalo Ovčáčku!!!!!!
    Veřejnosti mělo být jasně řečeno - V DEN NÁSTUPU prezidenta do nemocnice, že je hospitalizován a proč. Tedy místo Ovčáčkových blafu z modlitebních žalmů! Píšu to jako křesťan, Ovčáček je slabý tiskový mluvčí!
    Odpovědět - 23-09-2021 09:32:21