Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kdo odstřihl prezidenta Zemana od světa?

KvidoKvido Přidáno před 2 letyz domova
Kdo odstřihl prezidenta Zemana od světa?Prezident Miloš Zeman, první, kterého volili svobodně občané naší republiky, jakoby zmizel. Je v nemocnici už 10 dnů. Nic nám nesděluje, ani prostřednictvím dopisu. Je to fakt zvláštní a ve světě snad výjímka.
Nezdá se mně pravděpodobné, že by našemu panu prezidentovi na nás nezáleželo. Mohu se tudíž domnívat, že pan prezident v jeho zdravotní situaci, buď nechce národu nic vzkazovat, nebo prostě nemůže. Brání mu někdo v tom? Většina národa přece prezidenta miluje i s jeho chybama!
Kancléř Vratislav Mynář striktně plní prezidentovy instrukce a jak měl kancléř již dříve prohlásit, prezident si nepřeje informovat o svém zdravotním stavu.
Vůbec se tudíž nedivím, panu Miloši Vystrčilovi a dalším senátorům, že požaduji podrobnější informace o zdravotním stavu hlavy státu. Když totiž prezidentův servis - Mynář s Ovčáčkem nic konkretního nesdělují, tím vlastně "odstřihli" prezidenta od světa!
Podivné rovněž je, že rodina M. Zemana, zejména manželka a dcera, nechávají záležitosti v poklidu - má se čekat až prezident nabude sil, sdělila manželka.
Zdá se mně rovněž krajně podivné, že prý pan prezident nemá svůj mobil. To se s ním rodina nemůže spojit, když potřebuje? Těžko se mně to říká, ale vypadá to tak, že chtějí udělalat z prezidenta Miloše Zemana nesvéprávnou osobnost?

22.10.2021 - 15:25
V Česlé televizi (ČT24) vystoupil kancléř Mynář s aktualním sdělení ke zdravotnímu stavu pana prezidenta Zemana. V průběhu vystoupení ukázal na monitoru video záznam návštěvy v nemocnici. Je na něm vidět předseda PS Vondráček, V.Mynář a prezident Miloš Zeman na lůžku při podpisu dokumentu o svolání nové Poslanecké sněmovny na den 8.listopadu 2021.

K tomu jen připomínku, proč kancléř Mynář nezveřejnil toto video hned po podpisu prezidenta republiky, aby bylo jasné, že Miloš Zeman komunikuje a tedy činí potřebné kroky. Tak by se předešlo chaosu, které vlastně vyvolal předseda senátu Vystrčil.
V této souvislosti mě udivuje, že Vystrčila a jeho zástupce Růžička na video (a tedy schopnost pana prezidenta jednat) nereagovali pozitivně. Korunu všemu narazil Růžička, když řekl, že video bylo neetické!

22.10.2021 - 18:00
Se svolením prezidenta republiky pana Miloše Zemana s opatrným optimismem sdělujeme, že díky komplexní léčbě specialistů ÚVN došlo během črvrtka a pátku k mírnému zlepšení jeho zdravotního stavu.
Jitka Zinke, tisková mluvčí ÚVN.

---------------
Vícha Květoslav (Kvido)
Reprofoto: ČT24
Kvido 21-10-2021 09:04 8,471

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.