Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koalice PirStan se rozpadne?

FrybordFrybord Přidáno před 2 letyz domova
Koalice PirStan se rozpadne?V koalici PirStan to vře. Ukazuje se, že podobná spojení vedou ke střetu rozdílných zájmů. Snaha jen o "koryta" totiž u jedinců/poctivců není to hlavní, a tak se zavařuje na velký problém.
Je to již tak daleko, že lídr STAN - Vít Rakušan prohlásil novinářům, že jeho pozice dlouhodobého obhájce spolupráce v této koalici se komplikuje.

Situace v této koalici je skutečně velmi napjatá. Z obou politických stran zaznívají dost tvrdé výroky. Bouchne někdo do stolu? Je to možné. Uvidíme v dalších hodinách.

STAN kritizuje, že Piráti nejprve neprojednali analýzu, která uvádí, že je Starostové v kampani podvedli se STAN. Přitom však zprávu o tom nechali údajně uniknout do médií.

Načež, co tato zpráva unikla, Piráti na Twitteru napsali, že se jim povedlo zdramatizovat dnešní (čtvrteční) jednání o vládě. Napětí v koalici PirStan se tak dále stupňuje

Foto titl.: piratskelisty.cz
Frybord 04-11-2021 07:01 1,374

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.