Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Politička před pádem šéfkou PS !?

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Politička před pádem šéfkou PS !?Strana TOP 09 by se zřejmě vůbec nedostala do Poslanecké sněmovny, kdyby nevznikl, lze říct podvod, ve složení slepence koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09). Jeho zásluhou se předsedkyně TOP 09 zázračně vyšvihla (včerejším hlasováním) do funkce šéfky Poslanecké sněmovny.
I takový "zázrak" se v současném Čechistánu mohl přihodit, tedy díky "demokratů" předsedy strany Spolu Petra Fialy a dalšího slepence PirStan (Piráti, Starostové).
V tajné volbě poslanci na ustavující schůzi nové sněmovny zvolili svoji novou šéfku, kandidátku SPOLU Markétu Pekarovou Adamovou (TOP 09). ANO na tuto funkci nominovalo ministra Karla Havlíčka, kvůli neslučitelnosti funkcí ale jeho kandidaturu poslanci odmítli.
Bylo rovněž "demokraticky" nadcházejicími vládnimi koalicemi zamítnuto poměrné zastoupení ve vedení a orgánech Sněmovny. Je skutečně výsměchem ostním poslancům mimo vládní koalici, aby Piráti se čtyřmi poslanci ve vedení Sněmovny byli a hnutí SPD s dvaceti poslanci zastupující 510 tisíc voličů toto zastoupení nemělo!
Kvido 11-11-2021 05:04 1,835