Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jsou tajné služby tajné?

PexaPexa Přidáno před 3 lety
Víte, co je mně na skandálu "odposlechy prezident Zeman" divné? Dost věcí. Předně, proč je ředitel tajných služeb (civilní rozvědky BIS), pan Koudelka, veřejně známou osobou? Měl by přece, jako pracovník rozvědky, pracovat a vystupovat v utajení! Jenže on se pohybuje běžně na veřejnosti. Je tak, obecně vzato, (i když má k dispozici kdoví co) zranitelnou osobou, jako běžný český občan.
Na aféře s odposlechy je mně velmi podivné, že náš prezident Miloš Zeman řekl včera v televizi, že získal informaci z BIS o odposlechu jeho osoby a spolupracovníků. Při vší úctě k panu prezidentovi, jak je možné, že hlavě státu někdo donáší takové informace? To by mělo být důrazně prošetřeno (mělo!). Vynáší někdo z BIS tajné informace? Přitom i sám prezident Zeman rozviřuje informace o tajných službách na veřejnost, takže se to stává denním chlebem pro voliče i nepřátele státu. Pokud k selhání BIS došlo, má se to řešit v tajnosti. Nestalo se tak. Tajné informace se perou na kdejakém českém pavlači, a to je špatně. Může to poškodit i důvěryhodnost České republiky ve světě. Viktor Pexa
Pexa 23-08-2021 12:05 1,049

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.