Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pane Kalousek, nechte to mladším!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Právo (Novinky.cz) mají dnes jako hlavní článek info o tom, že ing. Kalousek zvažuje cestu na Hrad. Není to moc rozumné, jelikož sám kdysi prohlašoval, že funkce politických špiček bychom měli nabídnout mladším, perspektivním lidem.
Pan Kalousek je sice neúnavný přední politik České republiky (ČR). To mu nelze upřít, avšak fackuje ve společnosti, bohužel, dál. Pominu třeba onu nakládačku jednomu studentovi před léty. Ale už se nedá zapomenout na jeho pochybné počinání, třeba jak důchodcům přidal velkoryse směšných 45 korun českých. Mohli jsme také vidět, jak nadbíhal politickými stranami zleva do prava. Jak před nedávnými volbami měl hrát podivnou hru se synem premiéra Babiše. Je jediným politikem v ČR, který měl sázet na duševně chorého jedince, aby porazili politického protivníka. To pokládám za maximálně nečestné a slaboduché! Jestli se nepletu, tak nadnárodní obchodní řetězce pana Kalouska vyznamenaly za to, jak škodí české ekonomice a jak prospívá nadnárodnímu velkokapitálu. Proboha, či jsme prokletí? Opět bychom měli mít prezidenta, který pro svou minulost a názory nebude umět občany našeho státu spojit, ale bude je nadále rozdělovat?
Kvido 04-12-2021 11:07 1,801

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.