Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Europoslankyně Gregorová brání Michailidu?

KvidoKvido Přidáno před 2 lety

Europoslankyně Markéta Gregorová (Piráti) práskla včera do stolu. Souhlasí prý s tím, že nevidí nic špatného na tom, že kandidátka na šéfku strany Jana Michailidu sdělila veřejnosti před několika dny své komunistické přesvědčení.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ono to fakt skutečně nejde dohromady, aby se členka liberálních Pirátů hlásila ke komunistické ideologii. Má své priority nějak podivně utříděné. A ergo, její názor brání dokonce europoslankyně Markéta Gregorová.

Jana Michailidu to pleskla neskutečně blbě. Myslím, že určitě skutečný "zlatý komunismus", jak jsme jej měli před Listopadem 1989, nechce. Asi by ten komunismus chtěla zařídit jinak, ale to je v oblacích snů. Problém u Michailidy je v tom, že není zodpovědná politička. Takhle uvážlivý politik by neměl mluvit. A pokud takto mluví, musí nést následky svého výroku. Tak to v demokracii chodí (mělo by být).

Další problém u Pirátů je v tom, že se Michailidy zastala europoslankyně Markéta Gregorová, která se obořila na exposlance Mikuláše Ferjenčíka (Piráti) poté, co požadoval, aby Piráti vysvětlili komunistické přesvědčení Jany Michailidy.

Podle mě chtěl se Ferjenčík zeptat, zda je v pořádku, když Michailidy, která trvá nadále na svém výroku, by měla vůbec kandidovat na předsedkyni Pirátů. Já říkám že, NE!

A také není ok, aby europoslankyně Gregorová takovou kandidaturu Michailidy schvalovala a podporovala a hystericky (běž do p**ele) se na Ferjenčíka obořila! Vypadá to, že se Piráti skutečně dostávají do krize. Ferjenčík má v tomto případě pravdu! Michailidu by měla zdůvodnit, proč by Piráti měli mít v čele člověka, kterému se líbí myšlenka komunismu. Ta může být sice zajímavá, ale je naprosto nereálná. To nezdůvodní, a tedy, z kola ven!

Foto titl.: expres.cz

Kvido 06-01-2022 13:29 1,247

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.