Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vrtochy exministryně Schillerové?

KvidoKvido Přidáno před 2 lety

Na Internetu zmiňovali exministryni Schillerovou "kadeřnicí", teď ji častují kritikou za přehnanou reklamu svého image. Na každém šprochu, pravdy trochu.


Také se mně to moc nelíbilo. Během své funkce si bývalá ministryně financí dost často měnila šaty a doplňky podle historické glosy Jiřího Paroubky "... a máte na to?", když mluvil o svém novém kvádru. Rovněž účes si nechala upravovat na pochodu, takže si vysloužila onu přezdívku "Kadeřnice".
Nyní je pod palbou kritiky opět za velké peníze investované do své reklamy.  

Totiž za prezentace bývalé šéfky resortu ministerstva financí, zveřejněné na na Instagramu a Facebooku, měl její úřad údajně zaplatit dva miliony korun. 

Ministerstvo financí zaplatilo v uplynulém roce 1,93 milionu korun za služby fotografa a kameramana, kteří se starali o obsah na sociální sítě tehdejší ministryně Aleny Schillerové (ANO). Podle některých politiků by měla exministryně peníze vrátit.

Skutečně toto počínání nyní poslankyně paní Schillerové pokládám za její vrtochy a rozmar a určitou neúctu k nám, daňovým poplatnílům.

Více argumentů do tohoto případu vnesla paní Schillerová včera.
V pořadu České televize Otázky Václava Moravce (OVM) zmínila, že její osobnější snímky a videa, které pořídili pracovníci ministerstva financí a jež nesouvisely s ministerskou agendou, byly fakturovány hnutí ANO. To za tuto reklamní práci tedy platilo! To byla její rekce na informace serveru Seznam Zprávy o údajné vynaložené částce 1,93 milionu bez odvodů.

Foto titl.: lp-life.cz/akcni-alena-schillerova, Instagram

Kvido 31-01-2022 06:38 1,668

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.