Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putin má problém

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety
Putin má problémVálka Ruska proti Ukrajině (trva již 32 dnů), bombardování městských sídlišť, nemocnic a škol se začíná nelíbit i ruské veřejnosti a špičkám ruské armády.
Podle https://www.nbcnews.com/ (MSNBC)  prezident Vladimir Putin pátrá po tom, kdo vyzradil tajné informace o invazi na Ukrajinu, které USA připravily před válkou. Informaci zveřejnil na: https://www.youtube.com/watch?v=3qgz8g7-yzo

A není to jediný problém agresora, který rozpoutal krvavou válku na Ukrajině, které pokrytecky říká "speciální vojenská akce". Asi mu hrabe v makovici, jinak to není možné. Více než 70 let po 2. světové válce rozpoutat tuto ohavnost, tedy střílení prostých občanů na Ukrajině (např. čekajících ve frontě na chleba) či bombardování sídlišť a nemocnic je trestuhodné. Světová zdravotnická organizace (WHO) dnes oznámila (26.03.2022), že již eviduje na Ukrajině na zdravotnická zařízení 72 útoků se 71 mrtvými a 37 zraněnými. Počty stoupají každý den. Je to nedodržování veškerých konvencí lidskosti.

Za to ho čeká vysoký trest, mluví o tom již nejen celá Ukrajina, do bojů proti ruským agresorům nastupují dokonce i ženy (viz.titl. obrázek).

Nelibost s agresí Rusů na Ukrajině má zřejmě i nejbližší okolí Putina. Dokládá to Andrei Soldatov, investigativní novinář ze serveru MSNBC, který je renomovanou světovou zpravodajskou značkou, 24 hodin denně sleduje server na 95 miliónů čtenářů. Tento portál přinesl také informace Joshua Yaffa, korespondenta listu New Yorker, který spekuluje o tom, jak by Rusové reagovali, kdyby věděli pravdu o válce, která se odehrává jejich jménem na Ukrajině. Yaffa se ptá, zda Putin může i nadále držet Rusy v nevědomosti. Je to podle mě neúnosná lež, která se začne v Rusku brzy rozpadat na prach.

Server MSNBC hovořil s ruským novinářem Andrejem Soldatovem o rostoucích neshodách mezi nejužším kruhem Vladimira Putina. Ruské elity obviňuji Putina z chaosu v ukrajinské invazi. Kritika se týká i velkého počtu zabitých ruských generálů v "jeho speciální akci" a zmizení některých blízkých spolupracovníků Putina, kteři pláchli z Ruska.

Putin začíná mít nejeden problém. Neustálá genocida civilního obyvatelstva na Ukrajině se musí zastavit. NATO čeká až Rusi vyvraždí veškeré obyvatelstvo Ukrajiny?

Video:@Fbeyeee, 26.03.2022 - 10:30
U Vasiljevki okupanti drží kolonu válečných uprchlíků z Mariupolu. 55 autobusů a stovky aut, stojí tam i sanitky se zraněnými lidmi, píšou že i dětmi. Fašisti nesnesou, že lidí utíkají na Ukrajinu a dál na Západ. Že do Ruska jde minimum a často z donucení.



Aktualizováno, 27.03.2020 - 01:10:
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyzval Západ, aby navýšil vojenskou pomoc Ukrajině. Uvedl to v sobotním projevu, který zveřejnil na sociálních sítí. Podle něj Ukrajina potřebuje „jen 1% tanků a letadel NATO“, postěžoval si, že země na tuto pomoc čeká už 31 dní.

Foto titl.: Facebook


Frybord 26-03-2022 10:16 2,423

Politika - související články

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    zrzek
    Dneska jsem přišel nějak kolem 16:00 hod z práce. Manželka říkala, že Tománková na Primě právě tam má besedu a před chvíli tam nějaký takový malý-duprc, tlustý kafral, že prý nevíme proč vůbec Rusové na Ukrajinu přišli.
    Fakt, takového chuja bychom měli kopat do zadku. A Tománková, nekňuba neuměla mu oponovat, že přece ale nikdo Rusy na Ukrajině neopravňuje střílet na obyvatele sídlišť a nemocnice. Jsou to vrazi.
    Odpovědět - 26-03-2022 16:26:37
    • A
      Hlučiňák
      Na ruskou agresi na Ukrajině řekl prezident J.Biden včera ve Varšavě „je to řezník“ a já plně souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pfft Pfft Pfft Pfft
      Odpovědět - 26-03-2022 17:07:27
      • A
        Fišárek
        Myslím, že Putin nemá ruce tak krvavé, jako právě američtí prezidenti, kteří mají na svědomí mnoho válek. Uvažujte!
        Odpovědět - 26-03-2022 17:30:50
        • A
          Lupáč
          Putin je řezník, k tomu by měl Biden také činit, že USA mají více jaderných hlavic a sofistikovaných zbraní než dříve a nebudou váhat je použit. Měli by USA po letech obnovit jaderné testy, aby Rusákům došlo vo co go.
          Odpovědět - 27-03-2022 09:13:06