Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

SPD mě zklamalo?

FrybordFrybord Přidáno před 1 rokem
SPD mě zklamalo?

Poslanci SPD se ale jo "vybarvili"!!! Útoky ruských vojsk na Ukrajině jim nic neříkají. Nechtějí slyšet a vidět vraždění civilního obyvatelstva, včetně dětí ruskými okupanty. Nechce se mi to věřit. Bohužel, pravda je krutá!


Sněmovna v úterý 15.11.2022 ve svém usnesení označila současný ruský režim za teroristický. Odsoudila zejména rozsáhlé útoky na ukrajinské civilní obyvatelstvo nebo klíčovou energetickou infrastrukturu. Neuznává také výsledky takzvaných referend o připojení čtyř okupovaných oblastí na východě Ukrajiny k Rusku. Pro návrh usnesení hlasovalo 129 ze 156 přítomných poslanců, proti bylo všech 14 zákonodárců opozičního hnutí SPD.

SPD vůbec nevadí, že RF (Ruská federace) bez vyhlášení vyvolala válečný konflikt, který způsobil utrpení milionů lidí a další miliony donutil uprchnout z vlastní země? A jako bývalý volič SPD jsem zdrcen skutečností, že Tomio Okamura s adeptem na prezidenta Jaroslavem Bašta (disidentem) vyzvali vládu, aby přestala posílat ukrajinské armádě zbraně. Velmi tak podrazili úsilí našeho státu a politiku podporovat Ukrajinu.

SPD hájí putinovský svět, který usiluje o znovu dobytí nejen Ukrajiny, ale celého území bývalé Velké a Malé Rusi. To je nyní ve 21 století naprosto nepřijatelné! Proto jsem zdrcen jednáním vedení SPD. Tuto stranu již nebudu volit!!!

Reprofoto: Facebook
Frybord 16-11-2022 15:06 1,371

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.