Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina, situace na bojišti 12.12.2022

FrybordFrybord Přidáno před 1 rokemUkrajina
Ukrajina, situace na bojišti 12.12.2022

Postup bojů UK (Ukrajina) - Ruská federace (RF) dne 12.12.2022.


12.12. 2022
??
Hodnocení: Dnes je Den Ukrajinské armády. Oslavy probíhají v zesilujícím boji proti rusským okupantům. Stále se daří odrážet útoky Russů na město Bakhmut, které již je pod plnou kontrolou ozbrojených sil Ukrajiny!!! Za uplynulou neděli (24 hodin) přišla russka armáda o 24 tanků a 620 svých vojáků, to je téměř celý tankový prapor. Skoro 95 tisíc vojáků, asi 9 tisíc obrněných vozidel, téměř 2 tisíce dělostřeleckých systémů ztratila ruská okupační armáda na Ukrajině od začátku totální invaze.



08:00
- Od: liveuamap.com
Ukrajinská armáda odrazila ruské útoky v blízkosti lesů Stelmachivka, Makiyivka a Serebryanske v Luhanské oblasti a Verchnokamyanske, Bilohorivka, Soledar, Yuryivka, Krasnohorivka, Maryinka, Novomykhaylivka a Vremivka v Doněcké oblasti, uvedla ranní zpráva generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny.

08:20
- Od: liveuamap.com
Na směrech Sivershchyna a Slobozhanschyna ruská armáda ostřelovala Strilecha, Starycsya, Ohirceve, Hatysche, Volochivka, Ochrimivka, Dvorichna, Kamjanka v Charkovské oblasti a Ivanivske v Doněcké oblasti.

09:30
- Od: TVFreedom - https://uatv.ua
Nejžhavější bitvy na frontě se nyní vedou v Doněcké oblasti. Ruská armáda se snaží dobýt Bakhmut a sousední osady. Z města, které bylo skutečně zničeno ostřelováním ruských vetřelců, odcházejí civilisté každý den. Stále tam však zůstává nejméně 15 tisíc lidí.

09:30
- Od: liveuamap.com
Russové, okupanti nyní přitvrdili hromadným útokem.
Na směrech Bachmut a Avdiyivka ruská armáda ostřelovala Verchnokamjanske, Bilohorivka, Soledar, Bachmut, Družba, Zalizne, New York, Avdiyivka, Opytne, Nevelske, Krasnohorivka a Maryinka z Doněcké oblasti. Ruské letectví provedlo nálety na Bilohorivku a Spirne, uvedl generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny v ranní zprávě.


Modré značení, hromadný útok vojsk RF, kryjte se! Zatím není známo kolik cílů UK sestřelila.
Žluté značení, obrana UK odráží útoky.

13:00
- Od: @UkrajinaRusko2
?Zničení velké skupiny vojáků Wagner PMC s pomocí ukrajinského dronu a minometu v oblasti Bakhmut.



12.12.2022, 24:00
- Od: @DarPutinovi
Balašicha, část Moskvy. Nákupní centrum Strojpark začalo hořet v noci. V plamenech je 9.000 metrů čtverečních. Tedy, další, již druhý požár nákupního střediska Russů v Moskvě. To se již nedá zdůvodnit nedopalky či šlendriánem. To je, Putlere, partyzánský boj!!! Russům zřejmě přihořívá...



12.12.2022, 20:15
- Od: liveuamap.com
Ukrajinská armáda odrazila ruské útoky v blízkosti Novoselivske, Stelmachivka, Novoyehorivka, Makiyivka, Chervonopopivka a Bilohorivka z Luhanské oblasti a Verchnokamyanske, Soledar, Yakovlivka, Bakhmutske, Bakhmut, Klischiyivka, Kurdumivka, General Staff of Mayorsk a Mary Armeds of Doyvka.


Poznámka: Žluté znáčení, UK odráží útoky Russů.
Frybord 12-12-2022 13:31 1,055

Politika - související články