Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kdo podpoří kandidáta Pavla?

PexaPexa Přidáno před 1 rokem
Kdo podpoří kandidáta Pavla?

Češi odjakživa (zvláště Pražáci) trpí na noblesu. Takže je to jasné, gen. v.v. má velkou naději, že v 2. kole prezidentské volby asi vyhraje.


Zvláště ženy jsou v Česku poblázněné líbivým generálem, i když ve výslužbě, a rozum je až na druhém místě.

Ale chtěl bych varovat! Vnější dojem (Petr Pavel skutečně působí excelentním vzhledem, pokud vezmeme v potaz jeho knír), ale dojem, bohužel, nestačí! Nutné je hodnocení celkového profilu konkretní osobnosti.

A zde, dovolím si podotknout, pokulhává činnost Petra Pavla ve veřejném a politickém prostoru. Generál ve výslužbě a bývalý předseda výboru NATO Petr Pavel se nesporně zapsal do činnosti této aliance. Avšak vně nebyl skoro v podvědomí českých občanů vidět. Plnil vzorně vojenské rozkazy a příkazy, ale co přinesly obyčejným českým lidem? Také nyní je nápadně poslušný a např. k válce na Ukrajině se nevyjadřuje. Zamyslete se nad tou otázkou. Nebudu nikoho přesvědčovat.

Konkurent Petra Pavla - Andrej Babiš, to je z tohoto pohledu vyšší liga! Jak tu již psal kolega, oproti generálu Pavlovi, který byl ve své kariéře pouze vykonavatelem rozkazů, má Babiš vládní zkušeností, široký ekonomický rozhled, mluví pěti světovými jazyky, má velkou praxi v marketingu a řízení firem, v neposlední řadě rovněž velké kontakty se světovými politiky.

A jak budou volit politické strany. Čtyřkoalice (ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP09) jednoznačně nepodpoří A.Babiše.
SPD nechce, aby v prezidentských volbách zvítězil Petr Pavel. Zároveň ale nevyzvala k volbě jeho konkurenta Andreje Babiše. „Hnutí SPD v druhém kole prezidentské volby v souladu s dlouhodobými politickými postoji nepodpoří kandidáta spojeného s vládní koalicí, který by odmítal jmenovat naše členy ministrem,“ uvedl na adresu Petra Pavla předseda SPD Tomio Okamura".

Okamura zároveň naznačil, že voličům SPD to dává prostor pro různé typy rozhodnutí. To je podle něho například nejít k volbám nebo vhodit do urny prázdný lístek – jak už například avizoval sám kandidát Jaroslav Bašta. Sám prý stále ještě přemýšlí, jak se k druhému kolu prezidentské volby postaví. Okamura si tak koleduje o názor "že už není pro lidi"!
Míní hodit Babiše přes palubu?

Neříkejte tedy pane Okamura, že máte starost o české občany, kterých jste se s panem Babišem nejméně 10 let velice zastávali. Nyní chcete Babiše hodit přes palubu? Dočkáte se zřejmě toho, že voliči SPD by vám to nezapomněli a ocenili odchodem z vaší strany. Stojí vám to za tento risk?





Babiš v akci, Praha, 17.1.23



Pavel v akci, Ústí nad Labem, 17.1.23











Foto titl.: tichezpravy.cz


Pexa 18-01-2023 09:48 1,042

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.