Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Švédská trojka: Imigrant, jedenáctiletá holka a policajt, co na to z dálky čumí

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Švédská trojka: Imigrant, jedenáctiletá holka a policajt, co na to z dálky čumíFalešný obraz o prospěšnosti migrace pro Evropu se hroutí. Za komunistů noviny psaly lži. Věděli o tom ovšem jak redaktoři, tak čtenáři. Nikdo si vlastně na nic nehrál. Dnešní demokratická média se tváří velmi seriózně, poučují kde koho, přitom lžou úplně stejně. Jak dlouho jim to čtenáři budou ještě baštit?

Falešný obraz o prospěšnosti migrace pro Evropu se hroutí. Za komunistů noviny psaly lži. Věděli o tom ovšem jak redaktoři, tak čtenáři. Nikdo si vlastně na nic nehrál. Dnešní demokratická média se tváří velmi seriózně, poučují kde koho, přitom lžou úplně stejně. Jak dlouho jim to čtenáři budou ještě baštit?



Přehnaná politická korektnost a propaganda dosáhla na Západě a v severských zemích, zejména ve Švédsku, obludných rozměrů. Novináři se bojí o něčem psát, nesmí se veřejně o něčem mluvit. A všechno je to spojené s ideologií politické korektnosti, multikulturalismu. "Nové náboženství" bohužel má totalitní tendence. Brutálně umlčuje kritiky, nálepkuje je, hází do jednoho pytle s rasisty, xenofoby a jinou opovrženíhodnou verbeží.



Zanedlouho začnou vypadávat kostlivci ze skříní a ukáže se, že "naše svobodná a demokratická" média udržují kolem zločinů přistěhovalců už řadu let cenzuru srovnatelnou s Čínou a dalšími komunistickými státy. Odborníci tomu říkají kartel mlčenlivosti. I my v ČR ostatně máme vlastní dlouholeté zkušenosti s tutláním cikánských zločinů. Snad už tahle multikulti doba temna a strachu otevřeně pojmenovat problémy konečně skončí. Jinak si zvykneme na novou verzi švédské trojky: imigrant, jedenáctiletá holka a policajt, co na to z dálky čumí.

Kvido 11-01-2016 20:20 7,609

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.