Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Adam B. Bartoš; platí síla!?

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Adam B. Bartoš; platí síla!?Extremisté jsou tu od toho, aby provokovali. Jasné. Tak to dělá i předseda krajně pravicové strany Národní demokracie extremista Adam B. Bartoš. Na sobotní (26.3.2016) demonstraci proti islamizaci to však přehnal a sním i policie.
Extremisté jsou tu od toho, aby provokovali. Jasné! Tak to dělá i předseda krajně pravicové strany Národní demokracie extremista Adam B. Bartoš. Na sobotní (26.3.2016) demonstraci proti islamizaci to však přehnal a sním i policie.

Větší část svého projevu věnoval B.Bartoš českému naturelu "my češí jsme váhaví". Podotkl též, že při akci jedné akci jejich ND se už střílelo slepými náboji "zatím do vzduchu". Řekl rovněž, že demonstrace by měla mít jiný charakter "platí síla", načež někteří účastníci pískali souhlasně, nesouhlasně. Nevím. Ale slova B.Bartoše mně připadala jako z jiného světa, či někým dobře zafinancovana. Mezi řádky se totiž B. Bartošovi podařilo naznačit - lidé do ulic, bijte je! Ale koho? Zřejmě vládu...

Na adresu naší vlády řekl, že se spoléhá na klidek. A v zápětí při odkazu na uprchlíky přitvrdil "...to už není jen neschopnost vlády, to už je vědomé podporování rozvratu země. To je vlastizrada toho nejhrubšího zrna. To je vlastizrada, která musí být potrestána trestem nejvyšším! Proti takové vlastizradě ... (řečník byl zatčen policií).

Zatčení B.Bartoše při tomto projevu mně ovšem připadá jako komické a naprosto nevhodné. Proč? Řečník svoji argumentací silně přehnal silnými slovy. Vyhrožoval vládě, avšak řekl svůj názor, na který má plné právo! Rovněž Policie ČR to přehnala, když B.Bartoše během projevu zatkla, a tak vlastně púřerušila a rozprášila demonstraci. Chápu, že policie má nelehkou úlohu, jak potlačovat extremisty plošně. Snaží se o to, jelikož historické zkušenosti říkají, že byl to právě extremismus, který přivedl v minulosti k moci nacismus a víme, jak to tragicky pro národy Evropy dopadlo. Avšak sobotní postup policie byl skutečně přehnaný! Právnici ať posoudí, zda nebyla porušena Listina základních práv a svoboda vyjadřování.



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 28-03-2016 17:34 4,201

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.