Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Policie ČR; chaos trvá

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Policie ČR; chaos trváDnes od 16 hodin měl Sněmovní bezpečnostní výbor jednat o reorganizaci policie. Zda bude či nikoli, a to za přítomností plukovníka Šlachty a policisty Komárka z Ostravy. Výbor jednal za velkého zájmu novinářů, ale nic nedohodnul. Neschválil ani jednací řád. Vinou poslanců ČSSD. Chaos v policii ČR tak trvá dále. Prezident Zeman vyzává policisty, aby neodcházeli ze služeb.
Dnes od 16 hodin měl Sněmovní bezpečnostní výbor jednat o reorganizaci policie. Zda bude či nikoli, a to za přítomností plukovníka Šlachty a policisty Komárka z Ostravy. Výbor jednal za velkého zájmu novinářů, ale nic nedohodnul. Neschválil ani jednací řád. Vinou poslanců ČSSD. Chaos v policii ČR tak trvá dále. Prezident Zeman vyzývá policisty, aby neodcházeli ze služeb.

Prezident přimo řekl,aby policisté odchodem neohrozili tzv. "živé kauzy". Z toho je vidět, že jde o vážnou situaci. Jenže, hlasováním silou se prosadilo vlastně pokračování chaosu. Schází především vůle sociální demokracie, což je velmi podezřelé. Lidé to vidí a vůbec je nezajímá dnešní prognóza stranických preferencí, že ČSSD vede o jedno procento před hnutím ANO.

ČSSD se stává v očích voličů osnovatelem chaosu u policie. Premiér Sobotka (ČSSD) zakukleně mlčí, prezident to vidí - a nic. Premiéra Sobotku by měl prezident zbavit funkce,, jelikož je to jeho strana, která vymyslela prostřednictvím ministra Chovance reorganizaci v tichosti a neprojednanou! A když má dát slovo kritikům Šlachtovi a Komárkovi - kteří chtějí podat informace o mafii u policie - překotně se tomu brání. Asi takto - ČSSD se spojila s ODS, TOP 09 a jednou komunistkou a shodili se stolu slyšení policistů ÚOOZ a Ivo Ištvana před bezpečnostním výborem. No, voliči si to asi tentokrát dobře zapamatují!

Čeká ČSSD snad na to, až lidé vyjdou do ulic? Žádná podobná roztržka by ČR nyní neprospěla, avšak Chovancovi pohunci si o to koledují. Bohužel.



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');


Kvido 23-06-2016 19:46 3,872

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.