Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

OVM 26.06.2016; promluvil Šlachta

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
OVM 26.06.2016; promluvil ŠlachtaV druhé části dnešních OVM na ČT24 odvedl moderátor Václav Moravec velmi dobrou práci. Pozval do studia odstupujicího ředitele OUUZ Roberta Šlachtu. Dozvěděli jsme se mnohé. Výsledný dojem: Byl politický zájem přerušit úsilí tohoto policisty mj. v kauze Nagyovágate.
V druhé části dnešních OVM na ČT24 odvedl moderátor Václav Moravec velmi dobrou práci. Pozval do studia odstupujicího ředitele OUUZ Roberta Šlachtu. Dozvěděli jsme se mnohé. Výsledný dojem: Byl politický zájem přerušit úsilí tohoto policisty, mj. v kauze Nagyovágate.

Hodnotím také velmi kladně pana Šlachtu, že účast v debatě neodmítl, i když je v současné době zřejmě pod velkým tlakem nejen médií, ale i politických a policejních špiček.

Moderátor Václav Moravec perfektně konfrontoval policejního ředitele Šlachtu s jeho výroky v době tesně po zásahu policie na Úřadu vlády v souvislosti s činnosti paní Nagyové - Nečasové, která tehdy údajně úkolovala armádní rozvědku. Přesto ji obvodní soud v Praha 1 v miunulých dnech zprostil obvinění.

Moravec se konkrétně ptal - "...lidé dosud nemají informace např. o tom, kde se podělo oněch 150 miliónů korun českých a zlato, zadrženo při zásahu". Šlachta na to konkrétně reagoval tak (parafrázuji), že informace jsou v trezoru, bude záležet na tom, kdo je převezme, jde o důkazy, které jsou obsahem dalších žalob, které čekají na vyšetřování.

K tomu není co dodat. Čtenář si udělá úsudek sám.



  • Připravil: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 26-06-2016 13:33 4,128

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.