Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ozvěny Krajských voleb 2016

G
Přidáno před 7 lety
Ozvěny Krajských voleb 2016V Krajských volbách 216, první kolo, zabodovalo hnutí ANO, komunisté a TOP 09 ostrohali. Pro ně to byl propadák. Samozřejmě, tohle způsobili naši voliči, ktěří ve velké většině - přes 60 procent - zůstali doma. Ale kdo způsobil, že nešli k volbám a byli apatičtí? Špatní politici, a to většina z nich.
V Krajských volbách 216, první kolo, zabodovalo hnutí ANO, komunisté a TOP 09 ostrohali. Pro ně to byl propadák. Samozřejmě, tohle způsobili naši voliči, ktěří ve velké většině - přes 60 procent - zůstali doma. Ale kdo způsobil, že nešli k volbám a byli apatičtí? Špatní politici, a to většina z nich.

Je ovšem škoda, že naši volič už delší dobu přehlížejí nebezpečí nevolit, což přidává body vládnoucím špičkám. A tak opět jsem měl dojem, že v České republice dávají volební hlasovací lístky "svým" známým jen ti, kteří jsou nějakým způsobem závislí na výsledku voleb...

Řečeno ostřejším způsobem - v prvním kole Krajských voleb vyhrála "Občanská fronta", kterou tvoří aktivisté (ANO), většinou poskomunistů (ČSSD) a věrných komunistů (KSČM). Ti si přetvářejí českou politikuna velmi dobré živobytí. Nutno dodat, že jim k tomu pomohly hlasy více než tří čtvrtin nevoličů v prvním kole Krajských voleb 2016.

Ministr Babiš, šéf ANO, je dobrý člověk, avšak v politgice se moc nevyzná, a tak netuší, co vlastně vyrobil. Pravda, v politice najel na nový tǒn očisty od lumpáren. To ho můžeme jen pochválit! Avšak na druhé straně přístupem ala firma nalákal hodně nefachčenků a vychytralců, kterým dal výnosnoui práci za erární peníze. Takže - převládá moc peněz, o ideovém, humánním směru politiky není skoro žádná řeč. A to je velmi riskantní cesta...
10-10-2016 11:56 3,605

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.