Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

EET; my o voze, oni o koze

G
Přidáno před 7 lety
EET; my o voze, oni o koze03. 12. 2016 - Jak jsem vypozoroval, většina podnikatelů je pro EET. Vůbec jim to nevadí. Naopak. Avšak někteří se stále strefují do ministra financí, že EET nestojí za nic a nic nevyřeší. Jeden příklad, jak to komentují.
Ministr Babiš se šel podívat, jak EET fungují.
Podle svědectví fotoreportéra iDnesu tentokrát s sebou nenesl koblihy, to by se asi hospodským nelíbilo, zato v lidové hospodě objednal pro všechny panáky, čímž přesvědčil přítomné, že EET je dobrá věc.

Nutno podotknout, že to bylo kolem doby oběda, tedy uprostřed pracovní doby většiny těch, kdo si na živobytí vydělávají prací, což bylo jistě zajímavým příspěvkem k tématu využívání pracovní doby a šíření alkoholismu.

Takže takto jistý novinář velkého deníku vidí problém EET. Tací jsou kritici EET, systému, který pomůže zdokonalit výběr daní a přinese užitek pro státní pokladnu. Na podnikatelé se už nebudeme tolik koukat jakop na zloděje. To je málo?

Andrej Babiš ‏@AndrejBabis 03.12.2016, 22:00, Česká republika

Stav EET právě teď
Účtenek: 6.74 mio
DIČ: 37 115
Autentizační údaje: 51 332
Certifikátů: 61 667
Provozu: bez problémů
Průměrná odezva: 86 ms
63 replies 16 retweetů 120lajků
----
P.S.:
Ministr financí Andrej Babiš (ANO) navrhl vyjmout z elektronické evidence tržeb nejmenší podnikatele a e-shopy proti vůli ČSSD, která žádné výjimky nechce. Ve Sněmovně může ANO socdem. přehlasovat s TOP 09, lidovci a ODS. Sobotka začíná od jisté doby, ať mi promine - šaškovat! Třeba paušální daň pro malé a střední podnikatelé je výtečná věc, ubude jim veškerá evidenci, nemusí vést účetnictví. Opět se ptám, a to je málo, pane premiére?



  • Autor: Martin Frybord, prof.,doc
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

03-12-2016 20:37 11,741

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.