Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ještě je čas; Babiš, vzchop se! (Aktualizováno)

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Ještě je čas; Babiš, vzchop se! (Aktualizováno)Do tohoto pátku, resp. pondělí 23. 04. 2018, má premiér v demisi A. Babiš mít konkrétní návrh sestavy nové vlády. Je jasné, že pro členy ČSSD je problémem jeho trestně stíhaná osoba. Totéž u opozice. Tato bariéra nevadí SPD a komunistům. Babiši, vzchop se a ber to, protože za pár dnů už bude pozdě...
Do tohoto pátku, resp. pondělí 23. 04. 2018, má premiér v demisi A. Babiš mít konkrétní návrh sestavy nové vlády. Je jasné, že pro členy ČSSD je problémem jeho trestně stíhaná osoba. Totéž u opozice. Tato bariéra nevadí SPD a komunistům. Babiši, vzchop se a ber to, protože za pár dnů už bude pozdě...

Ano, může být už pozdě, protože podle zákulisních informací z Hradu Babiš musí přinést vládu s důvěrou, a pokud to nedokáže, prezident je připravený jmenovat premiérem někoho jiného.

Proto Babiši, jednej a nepřešlapuj, nervózní jsme už i my, Tvoji voliči!! Jednání s ČSSD - už podruhé - zřejmě premiér zinscenoval, aby bylo vidět, že má snahu. Ale i on ví, že je to pravděpodobně ztráta času, navíc požadavky ČSSD jsou "přes čáru". Co na to řeknou voliči ANO, když Babiš předá ČSSD požadované posty ministrů, včetně ministra vnitra? To přece není možné, aby slabá ČSSD, která získala v uplynulých volbách malý počet hlasů, hrála ve vládě tak silnou roli. To se skutečně nebude lidem líbit a mohou to ANO spočítat u dalších voleb.

Trestně stíhaný či netrestně stíhaný premiér, to je blbost a nemá se řešit. Je na Babiše pouze podáno trestní stíhání, nicméně neřeší se (a to je velmi podezřelé) viďte, na GIBSu! Navíc SPD a KSČ to neřeší a chtějí vstoupit do vlády Andreje Babiše...

Kromě toho, chcete mít v nové vládě staré struktury ČSSD, poznamenané nejednou aférou třeba s policií, profláknutím dotací EU, či korupcí? Já tedy ne! Lepší řešení je vláda s SPD, protože to je mladá, ničím nezatížená politická strana. Andreji, proto na tom makej!
Andreji, proto na tom makej!

Aktualizováno 20. 04. 2018 - 09:15

Nedůstojné, nehorázné; má se čekat na vyjádření ČSSD v referendu??
Předsednictvo ČSSD by mělo dnes (20. 04. 2018) rozhodnout, zda budou jednání obnovena. Před dvěma týdny stejný orgán jednomyslně podpořil rozhodnutí vyjednavačů ČSSD rozhovory s ANO ukončit. Socialistům vadila přítomnost trestně stíhaného Babiše ve vládě. Oslyšen byl navíc i jejich alternativní požadavek, aby v případě účasti Babiše ve vládě drželi post ministra vnitra. Pokud by obě strany došly k dohodě, museli by ji potvrdit členové ČSSD v referendu.

Aktuálně možnou dohodu ANO a ČSSD zkomplikovalo středeční hlasování poslanců Babišova hnutí, kteří zvolili do čela komise pro kontrolu GIBS vlastního poslance, a to Jiřího Maška, který neměl dosud s bezpečnostní oblastí téměř žádné zkušenosti. "Je to komplikace," řekl Hamáček. Předseda poslaneckého klubu ČSSD Jan Chvojka po této volbě dokonce prohlásil, že by bylo nejlepší jednání s ANO ukončit.

Problémy ČSSD:
1/ Bohumínský sjezd zakázal spolupráci s komunisty. Takže bez nich a SPD bude mít ČSSD v Poslanecké sněmovně nedostatečné zastoupení!!
2/ Nedůvěryhodné osoby Chovanec a další z řady politických a korupčních afér.
3/ Premiér nesmí být stíhaná osoba.

Problémy ANO:
1/ Pokud půjde Babiš do vlády s ČSSD, veřejnost to odsoudí, pomyslí si svoje a v dalších volbách to Babišovi spočítá.
2/ Bez SPD a komunistů Babiš nesestaví vládu.

Jednání o nové vládě, 21.04.2018 Je 21.04.2018, odpoledne: Jednání o nové vládě. ČSSD dostala pouze od svého gremia 1 hlas navíc pro jednání s ANO. Slabota!Nic není jasné. Viz. Twitter.

Jednání o nové vládě, 21.04.2018 - Twitter Jednání o nové vládě, 21.04.2018 - názory, Twitter.

Senátoři opět (jako nedávno) odmítli 24. 04. 2018 vstup ANO do vlády, řekl předseda senátu Šťech.Senátoři opět (jako nedávno) odmítli 24. 04. 2018 vstup ANO do vlády, řekl předseda senátu Šťech.
Kvido 18-04-2018 11:15 2,916

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.