Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kalousek: "... stejně jsi pi.."

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Kalousek: "... stejně jsi pi.."Věčný provokatér a závistník v Poslanecké sněmovně - Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) opět perlil. Tentokrát se zřejmě spletl, myslel si asi, že šeptá panu Minářovi ke svolávání demonstrace proti Babišovi.
Věčný provokatér a závistník v Poslanecké sněmovně - Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) opět perlil. Tentokrát se zřejmě spletl, myslel si asi, že šeptá panu Minářovi ke svolávání demonstrace proti Babišovi.

Začalo to tím, když pan Kalousek nervózně postával dnes (čtvrtek) kolem 15 hodin v PS vedle své stranické kolegyně Pekarkové Adamové a dával ji "noty" do ouška, jak má premiéra Babiše interpelovat, (pardon) urážet a provokovat. Když V.Babiš neodpověděl na otázku, zda je ochoten položit hlavu na špalek, přistoupil k poslanecké lavici premiéra hulvát Kalousek a řekl mu: "Dělej co umíš, stejně jsi pi..".

Zřejmě Kalouska vytočila informace Babiše, že za minulých vlád zmizelo České republice nevratně 34 miliard korun, o které jsme z Bruselu přišli. A to bylo v pořádku? Inu, dobře se poukazuje na jiné, když má někdo sám máslo na hlavě. Proč tito politici neodešli tehdy z politiky a nikdo proti nim neorganizoval spiklenecké demonstrace?
Kvido 06-06-2019 16:50 2,319

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.