Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavirus; předseda ODS zklamal voliče?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Koronavirus; předseda ODS zklamal voliče?Páni, to jsem nečekal!! Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. (kdyby mně tak jeden titul předal). Tolik má titulu a opět perlil! Na TV Nova se zesměšnil před svými voliči, když bez hlubšího uvážení kritizoval vládu, že v rámci nouzového stavu republiky byla vyhlášena omezení volného pohyb občanů a byly omezeny maloobchodní a další služby.
Pane Fialo, cožpak v tak těžké době, kterou nyní proživáme všichni, včetně lidí v celém světě, kde po stovkách umírají vinou pandemie koronaviru covid-19 lidé, nebylo třeba žádných opatření. Ministersto zdravotnictví ČR mělo na začátku výskytu koronavirusu vyčkávat na souhlas jednat? Takovou byrokracii požadujete, jako pravicový volič. Styďte se!?
Pane Fiala není jedno, kdo první vyhlásil a zamezil zbytečnému napadení této kruté pandemie? Ano bylo třeba v té době rychle jednat, a to Ministerstvo zdravotnictví ČR s epidemiologickými odborníky razantně zasáhlo, jako garant zdraví v naší republice. Tím zamezilo nárůstu většího počtu nakažených a umirajicích.
Vám se dobřě kritizuje, jelikož nenesete žádnou zodpovědnost za zdraví miliónů našich občanů. Ministerstvo zdravotnictví ČR ano, a proto bleskově zasáhlo. Voliči si tohle jistě dobře zapamatují. Vaše nepochopitelné argumenty. Jen pro vaši popularitu, kterou jste tímto určitě nezískal, spíše naopak!
Je přece pouze administrativní záležitosti a formou, že příslušné ministerstvo zdravotnictví nečekalo na schválení vládou!
Je smutné, že tohle (v současné době stále trvající zákeřné pandemie) nepochopil soudce Pražského městské soudu Štěpán Výborný, ve čtvrtek (23.04.2020), který zrušil s účinností od 27. dubna čtyři opatření ministerstva zdravotnictví, která v souvislosti s koronavirovou pandemií omezila volný pohyb, maloobchod a služby. Soud konstatoval, že jsou nezákonná. Tím, poněkud podivně, argumentoval odborník na zdravotnické právo Ondřej Dostál, který v této těžké době rozvířil asynchronní debatu, která odvádí pozornost od zásadních zdravotnických, a tedy synchronních problémů!!!
Věřím, že tento výrok (úlet soudce) bude jistě předmětem následné stížnosti a podání odvolání žalovaného, tedy Ministerstva zdravotnictví ČR.
Kvido 24-04-2020 11:02 1,725

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.