Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Lukašenko to po**al!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Lukašenko to po**al!V Bělorusku je druhý týden stále nepřehledná situace. Včera jsem viděl video, jak Lukašenko vystoupil v Minsku z vrtulníku s patnáctiletým synem. Oba měli neprůstřelnou vestu a v ruce drželi pušku. Lukašenko to v Bělorusku po**al! Zřejmě i Putin bude nespokojen!

Zbraň Alexandra Lukašenka byla AK-74 (zkrácená kompaktní verze AK-47). V pušce prezidenta chyběl zásobník, ale i tak tím vysílá jasný signál protestujícím a okolnímu svět, informuje Independet.co.uk.

Video:

Lukašenko se zbraní v Minsku...

Je mně jasné, že Lukašenko si za téměř 30 let své vlády chce udržet svoji pozici. Právem se obává, že když Západ uchopí moc v jeho zemí, bude Bělorusko vykradeno západními hladožrouty. To odkoupí továrny v Minsku a jinde. Toto nebezpečí hrozí, avšak bránit své pozice silou a demonstrovat to zbraní v ruce prezidentem? To je již daleko za hranou! Lukašenko to tímto jednáním po**al!

Zdroje:

TASS: V běloruském středisku pro lidská práva bylo prokázáno, že během nepokojů bylo policií zbito 450 lidí.

Bělorusko, tut.by: Jak policie v Bělorusku zatýká demonstranty, strašlivé video.

Foto titl.: refrescher.cz

Kvido 25-08-2020 10:52 1,857

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.