Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Opozice nás žene k šílenostem!

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Opozice nás žene k šílenostem!V pátek 12.02.2021 to bouchlo! Opozice zatrhla v PS pokračování nouzového stavu v České republice. Mluvila doslova o šílenostech, které by mohly přivést náš stát do velkého zdravotního i ekonomického kolapsu.
Vláda ČR, prostřednictvím premiéra Babiše, a vyjednávačů ANO i ČSSD, opozici sdělovali konkrétní postup jednání, ptali se, co chtějí změnit, ale tato diskuze ze strany opozice byla pouze politikařením.
Takhle to na mě působilo. Opozice, jakoby byla slepá a hluchá. V tomto souboji chtěla jen vyhrát, a to i na úkor zdraví svých spoluobčanů? Tvrdě je pokáral např. ministr kultury Zaorálek (ČSSD). Nic to nepomohlo.
Stručně vyjádřeno - politické zájmy opozice, v čase před sněmovními volbami - jakoby poslancům TOP 09, STAN či KDU-
ČSL pomátly rozum!.

Budou za to zodpovědní Pekarová-Adamová, Bartoš, Jurečka? Před voliči asi ano, a ti jim to u voleb spočítají, jak byli zatemnění a doslova protilidoví.
A co bude dál?
Konec nouzového stavu (okolní státy vyjadřují velkou obavu a diví se) přinese zřejmě ukončení restrikcí, které byly přece v zájmu zdraví lidí a dobré funkce zdravotnictví nutná. Zřejmě budou otevřené obchody a služby, sportoviště, skiareály, well­ness a fitness centra, veletrhy, výstavy, muzea...
Ke slovu se nyní dostávají hejtmani krajů, kteří jsou snad nejrozumnější a chtějí pokračování nouzového stavu, případně jeho částečnou úpravu.
Přejme jim úspěšné jednání a opozice - zalezte někam!
Kvido 13-02-2021 17:08 1,935

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.