Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tvrdý lockdown je zřejmě nutný!

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Tvrdý lockdown je zřejmě nutný!Dnes ohlásila hygiena v České republice (ČR), že včera (úterý) bylo zaznamenáno přes 15 tisíc osob nakažených covidem-19. V těchto dnech prvního výročí příchodu pandemie covid-19 je to alarmující skutečnost!
Situace je skutečně dramatická. Kromě britské mutace máme v České republice (ČR) i jihoafrickou mutaci. Opatření musíme upravit či zpřísnit, pokud to neuděláme, příští dva týdny nás čekají obrovské problémy ve zdravotnictví,” řekl premiér Babiš. Předtím hovořil doslova o katastrofální situaci.
Má pravdu nejen Babiš, ale také specialisté na epidemie a tripartita odborů bijí na poplach a žádají tvrdá opatření v nouzovém stavu.
V kuloárech se mluví o tom, že průmysl vláda zavírat nechce, hodlá ale omezit kontakty mezi lidmi. Zda půjde o takzvaný tvrdý lockdown můžeme jen spekulovat.
Poučme se, konečně!!!
Tak třeba v Izraeli (stejný počet obyvatel jako v ČR) již byly dokonce tři tvrdé lockdowny. Poslední nařídili v Izraeli loni v prosinci souběžně se zahájením očkovací kampaně. No a v minulých týdnech nastal v Izraeli pokles epidemie coviud-19. Proto v těchto dnech Izrael již částečně rozvolňuje.
Kvido 24-02-2021 13:14 2,464

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.