Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Chvilky opět zkreslují fakta

FrybordFrybord Přidáno před 3 letykoronavirus
Chvilky opět zkreslují faktaDnes uplynul rok od prvního úmrtí českého občana na covid-19. Ani toto smutné výročí se nestydí spolek Milion chvilek pro demokracii využít k útokům na vládu České republiky.
Na Staroměstském náměstí se objevilo na dlažbě sprejové vyobrazení téměř 25 tisíc křížů, za každou oběť v ČR v čase pandemie covid-19. Bezesporu je to potřebné připomenutí, hrůzné doby covidu. Organizátorem bylo hnutí Milion chvilek pro demokracii.
Ale bohužel, akce se konala pod názvem "Vláda zmařených životů" a měla upozornit na nezodpovědné jednání vlády Andreje Babiše (ANO) během dosavadní pandemie.
Ale opět "Chvilky" zkreslují události. Nebyly to právě akce hnutí Milion chvilek pro demokracii, které během pandemie (kdy jsme již měli nosit při setkávání lidí roušky) ohrožovaly demonstracemi spoluobčany?
Prostě, "Chvilky" si nevidí na špičku nosu! Jejich akce s kříži za pandemii je chvályhodná, avšak na druhé straně nečestným politickým záměrem. Můžeme se domnívat, že právě "Chvilky" mají svými hurá akcemi za pandemie podíl na počtu zemřelých?
Autor: Martin Frybord
Foto titul.: wikipedia.org
Frybord 22-03-2021 12:14 2,513

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Pexa
    Pexa
    Souhlasí s názorem! Chvilky jako rychlokvašky s politickým záměrem nemají v české politice šanci.
    Odpovědět - 24-03-2021 11:55:27