Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zemanova a Babišova totalita!

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Zemanova a Babišova totalita!Nemám slov, co vyrobili Zeman-Babiš. Odvolali ministra zdravotnictví Jan Blatného! Proč? Že jim nešel "na ruku".
O důvodu si štěbetají vrabci na střeše. Ministra Blatný dlouhodobě odmítal akceptovat použití vakciny Sputnik V z Ruska v českém zdravotnictví. Rychlost, s jakou bylo odvolání Blatného zorganizované (v 11:30) jmenuje Na Hradě prezident Zeman nového ministra, je zcela zvláštní.
Zeman a Babiš to dopředu zinscenovali!
A proč premiér Babiš předem nezdůvodnil odvolání Jana Blatného? Tak tato kauza připomíná zákulisní politické praktiky z dob Husakovy totality.
Blatný vždy dodržoval odbornou pozici, kterou konzultoval s předními českými odborníky. Nenechal se vtáhnout do politiky. Jeho kolegové mu proto jistě nebudou nic vyčítat. Vždyť v rámci zdraví dával přednost odborným posudkům.
Blatný zvládl v minulých měsících dosud nejhorší řízení covidu-19 v České republice. Odměnou je mu zesazení z postu ministra zdravotnictví.
Děkujeme, politici zklamali, odejděte!
Kvido 07-04-2021 10:40 1,658

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.