Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČT24 je fuj? Proč nemluví Paroubek!

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
ČT24 je fuj? Proč nemluví Paroubek!ČT24 se za covidu hodně zlepšila v informovanosti. Avšak - výběr respondentů je u tohoto veřejnoprávního média stále "stranický". Dávám za pravdu Jiřímu Paroubkovi, který se dotazuje, proč jej na obrazovku neberou. Totéž platí o Radiožurnálu Českého rozhlasu (ČRo).
Momentálně pominu činnost radní České televize (ČT) Hany Lipovské, která zřejmě porušuje zákon tím, že spolu s Janou Bobošíkovou vystupuje v ČT24 za Institut svobody a demokracie a tím se vysílání ČT24 dostává do velkých problémů.
Avšak z hlediska koncesionáře, který si platí i pořad ČT24 se mně nelíbí, že v rozhovorech v této relaci vystupuje kdekdo, ponejvíce předsedkyně TOP 09 a předsedy ODS. Tomu říkám fuj ČT24.
Rozhodně to musí vidět i každý divák této veřejnoprávní instituce, která má přinášet nezávislé informace, tedy poskytnout vyjádření na obrazovce širokému politickému spektru. To se ovšem neděje.
Proti tomu se ohradil v Prvnízpravy.czexpremiér Jiří Paroubek: "...Je zajímavé, že se kupříkladu k událostem, jakými jsou změny sociálně demokratických ministrů ve vládě, nemůžu vyjádřit já, se svou kvalifikací. Tedy jako bývalý předseda ČSSD a bývalý předseda české vlády..."
Rozhodně oprávněná výtka na adresu ČT, a já bych doplnil, i ČRo!
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Zdroj: https://www.prvnizpravy.cz/sloupky/proc-ta-tendencnost-ceske-televize/
Foto titl.: tyinternety.cz
Kvido 15-04-2021 08:52 2,113

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • Frybord
    Frybord
    Hele, zapomněl jsi napsat, že Paroubek se zprotivil úplně všem tím rozvodem se svou první manželkou a aférami s druhou manželkou. Tím se ukázal jako bafuňář a prospěchář socialistického ražení.
    Odpovědět - 15-04-2021 12:07:31
    • Frybord
      Frybord
      Jo a k ČT24, to je naprostý fakt, že nejsou při výběrů do rozhovorů objektivní, preferují opozici ODS, TOP09...
      Odpovědět - 15-04-2021 12:09:20