Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Spolek Chvilky znovu bavil...

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Spolek Chvilky znovu bavil...Spolek "Chvilky pro demokracii" vstal z popela! Po asi čtřměsíční pauze, s novým předsedou, uspořádal včera (29.04.2021) demonstraci v Praze a některých větších městech jako Hradci Králové a Ostravě. No, bavili se všichni.
Byla to změť výkřiků proti české vládě, prezidentovi Zemanovi a premiérovi Babišovi.
Mj. hlásali: Demokratické strany nesmí skočit do náruče hnutí ANO. Po volbách nás čeká zásadní příležitost k obratu ve směřování naší země.
Požadujme, aby demokratické strany odmítly jakoukoli povolební podporu hnutí ANO, extremistů a komunistů.
Zabraňme tím dalšímu unášení a skomírání státu. Ukončeme prosazování zájmů Andreje Babiše a jeho koncernu s přispěním rozhodovacích a kontrolních orgánů.
K zasmání byly transpartenty některých lidí, jako "Zeman je vlastizrádce", "Nejsme Rusko"....
Co k tomu rozumný občan ČR řekne? Nevím, ale jedno je jisté. V současné hektické a nervózní době, kdy bojujeme s pandemii koronaviru, straší nás kauza výbuchů v muničním skladu a v Indii umírají lidé po tisícovkách, je nanejvýš nerozumné čeřit politickou hlasinu česka takovým plácáním doí vody.
Sbohem, český rozume, či procitneš ještě někdy?
Foto titl.: cz.sputniknews.com
Kvido 30-04-2021 16:55 1,194

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.