Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Řeporyjský, proboha, neumíte se slušně vyjádřit?

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Řeporyjský, proboha, neumíte se slušně vyjádřit?Řeporyjský starost musí stále exhibovat vulgárnimi příměry? Proč to stále, jako politik, dělá? Jeho voličům to nevadí. Ale takhle se v politice nejedná, kdo to dělá takto permanentně ve světě?
Jde mně o vyjádření starosty Pavla Novotného k ministryni spravedlnosti Marii Benešové. O ní na svém Twittrovém statusu napsal, že je pí*a. A dokonce jí to napsal i SMS zprávou osobně. Důvod? Rezignace nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana.
V diskuzi na Parlamentních listech k názoru řeporyjského starosty Novotného se mj. píše: "Pane profesore Fialo, navenek působíte jako inteligentní a slušný člověk. Pokud snesete v řadách ODS tohoto právoplatně odsouzeného hulváta, staví vás to na jeho úroveň. Voliči to jistě ve volbách zohlední. Gratulujeme".
Drtivá většina diskutujících s takovým jednáním Pavla Novotného nesouhlasí. Jemu je to však šumafuk. Jde mu jen o mediální slávu? Myslím, že se svým stylem vyjadřování u většiny lidí neobstojí. Škodí ovšem sám sobě, protože jeho názory mají,z druhého úhlu pohledu, většinou smysl, hlavu a patu.
Kvido 15-05-2021 11:49 1,825

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.