Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

SPOLU se nemůže dočkat moci

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
SPOLU se nemůže dočkat mociNezlobte se, páni ze SPOLU a PIRSTAN! Vaše dosavadní řeči kolem zdravotního stavu prezidenta republiky Miloše Zemana vzbuzují dojem, jak jste nedočkaví a chamtiví po vládnutí v našem státě.
V právě ukončených volbách do Poslanecké sněmovny byli první na cílové pásce slepenci SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP09) a volby 2021 tedy skončily v České republice (ČR) prohrou Andreje Babiše. Bylo to o setiny hlasů! Takže malicherné vítězství!
Avšak POZOR!
Ještě tu je reálná možnost, že prezident Zeman pověří Andreje Babiše jednáním o sestavení vlády. Takže skutečností pak bude spíše opačný výsledek. Proč? Defacto, vítězem voleb je ANO Babiše, protože získalo největší počet mandátů v nové Poslanecké sněmovně!.
Takže musíme brát tento fakt v potaz a poskytnout Babišovi, korektně šanci k sestavení vlády. I když SPOLU a také PIRSTAN tvrdí, že to vyzní naprázdno.
A nejen to! Nervozita slepence SPOLU a PIRSTAN nyní odhaluje v celé nahotě jejich chtíč po vládnutí.
Neostýchají se ke spěchu a tlaku na zdravotníky a Senát ČR, aby již nyní potvrdili neschopnost prezidenta Miloše Zemana dále vykonávat státnickou funkci hlavy státu. Aby byl aktivován článek 66 Ústavy ČR.
Není dobré znamení, že strany politického slepence SPOLU, které mají za sebou kauzy z tunelování státu, plýtvání veřejných prostředků a zdrojů, mohou být překotným spěchem lehce u moci.
Hrad zdravotní stav prezidenta dlouhodobě nekomentuje. Potvrdil jen hospitalizaci a tvrdí, že zdravotní stav prezidentovi nebrání ve výkonu mandátu. Hospitalizace by se ovšem mohla protáhnout na několik týdnů. Přitom prezident hraje klíčovou roli při sestavování nové vlády, jmenuje totiž premiéra. Na jmenování má však čas do 9.listopadu 2021.
Přejme proto panu prezidentovi zlepšení zdraví a brzké uzdravení.
Foto titl.: repro ceskatelevize.cz
Kvido 11-10-2021 15:37 1,713

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Milan
    Je to přesně tak. Nemohou se dočkat toho, až se rozhádají při rozdělování vládních postů. A tady bude končit legrace. Buď Fiala nebo někdo jiný z nich přijde za Babšem a požádá jej o spoluvládnutí. Mimo pirátů to může být z té pětky kdokoliv a dosáhnout s Babišem většinu.
    Odpovědět - 14-10-2021 20:48:58
    • Kvido
      Kvido
      Rozkolísal to ale nyní Babiš, když řekl, že menšinová vláda nebude.
      Je to teďko velmi nejasné.
      A to dohadování kolem zdravotního stavu Zemana a jeho návštěv. Ostuda jak to probíhá, cožpak se nemohou domluvit.
      Odpovědět - 15-10-2021 16:07:59