Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koronavir nabývá opět na síle!

PexaPexa Přidáno před 3 lety
Koronavir nabývá opět na síle!Včera narostl v České republice (ČR) počet onemocnění koronaviru o 599 potvrzených případů. Je to nejvyšší denní nárůst za poslední čtyři měsíce. Epidemie v ČR takto opět sílí.
Když pomyslím na popírače koronaviru, naštvu se! Tito lidé, včetně taťky Klause, který onehdy odmítl nosit roušku, a pak se covidem 19 sám nakazil, jsou zodpovědní za další rozšíření koronaviru. Samozřejmě, tato epidemie už není tak razantní, jako před rokem (v tuto dobu jsme měli již přes tisíc nakažených denně). Ale kdyby naši blbové, kteří odmítají nosit roušky, prostě nebyli, mohla nyní být situace lepší. Jedu tramvaji a vidím mladé lidi bez roušky. Nikdo na to nereaguje. Kontroly přestaly, strážniky také nevidím. Také v supermarketu se procházejí někteří lidé bez roušky, žádná kontrola neexistuje... To jsou všichni nemocní, kterým je to povoleno? A vůbec - proč výjimka pro nemocné byla schválena?Takto ji zneužívají právě ti mladí!!! Vypadá to, že přes příznivější situaci v šíření koronaviru v ČR budou muset přijít přísnější restrikce. Zdroj: https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19
Pexa 22-09-2021 14:20 1,217

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.