Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Dále roste počet nakažených; neočkovaní, probuďte se!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Epidemie covid19 se na Česko žene zřejmě razantněji než před rokem. Restrikce, které zavádí vláda od pondělí 22.11.2021 mohou nepřiznivou situaci zmírnit do týdne až 14-ti dnů. Jsou však dost razantní? Myslím, že nikoliv.
Podle predikcí bude situce epidemie v Česku velmi kritická! Zřejmě bude opět na covid19 umírat sto až dvě stě lidí denně, předpovídá Jakub Drbohlav z výzkumného týmu BISOP (centrum pro modelování biologických a společenských procesů). A pozor - v této statistice není velký počet pacientů nemocnic, kteří zemřou kvůli omezené zdravotní péči! BISOP již počátkem listopadu t.r. predikovalo, že nynější vlna pandemie covidu-19 bude ještě horší než ta z letošního jara, kdy v březnu umíralo i přes tisíc lidí týdně. Zodpověná hygienická i politická místa na to téměř nereagovala!!! Připadné mrtvé mají na svědomí zejména popírači koronaviru. I laik přece pochopí, že bránit se nošení roušek a respirátorů v tak závažné situaci, v jaké se nyní Česko nachází, je obrovské a neodpustitelné riskování. Člověk, který si nechce nasadit při kontaktu s ostatními lidmi na ústa roušku či respirátor. ohrožuje nejen své zdraví, ale i zdraví občanů v jeho blízkosti. Doufám, že v této situaci vystoupí oba čeští premiéři na obrazovce SPOLEČNĚ s výzvou k občanům Česka, případně ohlásí mimořadně ještě přísnější restrikce, např. povinné nošení roušek pro všechny a lockdown v nejzasaženějších lokalitách našeho státu. V Evropě taková opatření již začínají fungovat. Nebuďme v Česku opět mezi posledními v tomto boji s epidemii!!! Foto titl.: Repro mzcr.cz
Kvido 20-11-2021 08:31 1,043

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.