Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pekarová, v těžké době jen jitřite!

PexaPexa Přidáno před 2 letyz domova
Pekarová, v těžké době jen jitřite!Když vstupovala Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) do politiky s podporou silného rétora Kalouska, moc se mně to nezdálo. Nezkušená, navíc namyšlená a arogantní, i když pohledná politička.
Obavy se naplnily. Stačí vzpomenou narážky na nemocného prezidenta Zemana. Teď, kdy je tato málo zkušená a odborná politička dokonce předsedkyní Poslanecké sněmovny, jsme svědky dalšího excesu, do kterého zřejmě stáhla i předseda senátu Miloše Vystrčila.

Pekarová, ani Vystrčil se nezúčastní (v pondělí 7. března 2022) předávání vyznamenání na Hradě. Nezapomínají prý na dlouholeté postoje prezidenta Miloše Zemana k ruskému protějšku Vladimiru Putinovi. Ze stejných důvodů pozvání odmítl pozvání místopředseda Senátu Jiří Růžička z klubu Starostů. Rovněž místopředsedové Sněmovny Jan Bartošek a Olga Richterová (Piráti) na Hrad nepřijdou.
Myslím, že v této napjaté době nejen na Ukrajině, ale doslova v celém světě, je takové jednání politiků medvědí službou naší zemi. Nadále rozněcovat politické nesváry je od uvedených politiků nerozvážné a hloupé. Voliči vám to vrátí! Měli bychom být, přes rozličné názory na politiku, jednotní. Vždyť to zdůrazňují politici všech hnutí a stran v České republice.
Pexa 04-03-2022 16:05 1,986

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.