Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ledecký o Rusku, má pravdu!

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety
Ledecký o Rusku, má pravdu!Je možné srovnávat rok 1968 v Československu s rokem 2022 na Ukrajině? ANO. A jsem rád, že to na "plnou hubu" zdůrazňuje zpěvák Jan Ledecký. V tomto čase je to třeba přimomínat zvlášť!!!
Ledecký měl v srpnu roku 1968 šest let, já osmadvacet let a dobře si okupanty z Ruska (ty jejich tanky v ulicích našich měst) dobře pamatuji. Správně Ledecký říká, že jde o Rusy. Pořád to je ten stejný národ, který něco uchvacuje!
Ledecký říká, že: "... k nám vstoupila vojska Varšavské smlouvy. Ale Varšavskou smlouvu vyprojektoval a tvrdou rukou držel pohromadě Sovětský svaz. A Sovětský svaz byl impériem násilně vytvořeným Ruskem. Takže budu dál říkat Rusáci."J

K tomu je třeba připomenout, jak říká Ledecky, po invazi Ruska a vojsk Varšavské smlouvy nás Rusi dvacet jedna let okupovali. Nebyli to Poláci, Maďaři, Bulhaři, Ukrajinci, ani soudruzi z NDR. Byli to Rusáci. Tak si to prosím pamatujte a nenechte se ovlivňovat tou pátou kolonou, co u nás Rusáci tak dovedně zorganizovali!



Já si myslím, že NATO by nemělo být tak připosrané!
Už protože ruská armáda většinou předvádí v dosavadním boji, že je totálně neschopná. Nebo je to záměr, když nasadili vojenské brance (rekruty)? Těžko odhadnout! Ale faktem je, že Ukrajincům po 12 dnech bojů pořáde funguje letectvo, tanky, bezpilotní letouny a také v některých částech země internet, elektřina, radiové spojení. Mohly by tám začít operovat jednotky NATO, které by zničily několik  oddělených kolon Ruska, tak by si nejspíš ani Rusové nevšimli, že to nebyl Ukrajinec. Na co se, proboha, čeká!!!???

07.03.2022 - 14:15
KONEČNĚ účinná, pomoc USA a síla z NATO:
USA a další členské země NATO dodávají Ukrajině velké množství zbraní. Stanici CNN sdělil vysoký americký představitel, že Ukrajina dostala už 2000 protiletadlových střel stinger a 17 000 protitankových raket. Stingery byly jedna z příčin že rusáci to v afganistanu zabalili, sestřelili jim s tím polovinu vrtulníků. Na tyto zbraně se ukrajinský voják zacvičí za 5 dnů. Účinnost je 80 procent!
Frybord 07-03-2022 12:57 2,911

Politika - související články

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Švehlík
    ***, rus proti rusovi? Hajzli zkurvení! Co máte v těch makovicích, nasráno? Zostudíte se před celým světem, hajzli.
    Odpovědět - 08-03-2022 12:09:35
    • A
      zrzek
      Teď v deset hodin dopoledne prý již fungují humanitární cesty, ale většinou to Ruska. To je cynismus. Tam Ukrajinci nechtějí. Prý ze Sumy, která byla v noci ostřelována a téměř srovnána se zemí, povedou humanitární trasy dvěma směry: do Ruska, ale také do ukrajinské Poltavy. Stejně tak z Charkova mají koridory pro utikající Ukrajince vést do Ruska či do západoukrajinského Lvova a z Mariupolu na ruské území a do ukrajinské Záporožské oblasti. Ale je to skoro zbytečné, protože Rusi neustále střílejí na lidi.
      Odpovědět - 08-03-2022 12:17:08
      • A
        Mik
        Turecký Bayraktar buší do rusáků, a hodně. Přitom to je takový trpaslík. A co tak nasadit amerického Reapera? Co na to generálové v USA. Kdo by USA dokázal, že toho Reapera neovládá Ukrajinec?
        Odpovědět - 08-03-2022 13:52:56
        • A
          yarmil volny
          Velký a kulový Ledáku,tehdy 23.let po válce šlo o dodržení demarkační linie a udržení sféry vlivu když v NATO už bylo i Turecko a SSSR byl na dostřel dnes už dávnými zbraněmi.
          Odpovědět - 08-03-2022 13:56:55