Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Proradný Západ?

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Proradný Západ?Vypadá to, že agresor Putin zabere celou Ukrajinu. Už i naši vojenští experti (Šedivý) přicházejí s tím, že "Ukrajinská armáda má sílu se bránit, sílu zvrátit současný stav nemá".
Zapad se chova tak jako v 1939 kdy jednal z Hitlerem. Tohle divadlo uz jsme videli. 15 let sankci nic nevyresilo, zapad vesele kupuje Rusky plyn a ropu, posila dolarky Putinovy a ten vyrabi zbrane. Nic jineho z Ruska nevyslo.

Tak ze Ukrajinu doslova Zapad prodal Putinovy a ted se divi kdyz jim TRUMP rekne "Putin je chytry, hraje Vas jako balalajku"!
Kdyz jim Trump pred 5 lety rekl NATO je na hovno kdyz do toho nedate penize, tak mu nadavali. Dnes Nemecko poprve zvysilo vydaje na zbrojeni. Angela Merkel ani nepipla kdyz jeji kamos Putin vlitnul do Ukrajiny.
Zadne prekvapeni, Putin to hlasal uz od te chvile kdy se tam zbavili toho pro ruskeho diktatora.

Putin je na vojenské krváky přeborník! Tak "zaúřadoval" v Gruzii, Čečensku a jinde... Svět se tentokrát silně naštve, ale to bude asi všechno. Sankce a pomoc ho ztěží zastaví. Snad bojovnost ukrajinských vojáků, jejich houževnatost a víra ve vítězství...

Nechápu, jak může být Západ tak zatemnělý! Myslet si, že s Putinem je pořád možné jednat. Když tento skřet hrozí jadernými zbraněmi.  Přitom těm Ukrajincům, kteří se v minulosti vzdali svých atomových zbraní, a to výměnou za neporušeni celistvosti hranic! Tak jim to skřet vrací! Hnus! Podlost!

Nejsem vojenský expert, ale přece každý musí vidět, že Západ v současnosti jedná tak, jako v roce 1939, kdy jednal s Hitlerem. Ergo, to jsme tu už měli! Minulých patnáct let sankcí bylo málo platných. Nic nevyřešily! Západ přece kupoval dále ruský plyn a ropu a živil Rusko, které čile vyrábělo zbraně.

Co můžeme čekat od Putina, který nechal zemřít své vojáky na ponorce Kursk. Mimo jiné tím ukázal, že  je neústupný pragmatik. Tehdy  nepožádal o pomoc z jiných států. Bál se, aby nebylo odhaleno vojenske tajemstvi systemu ponorky? Prostě, lidi pro něj nemají cenu...  Naopak Rusové jsou oproti němu přátelští a citoví, bohužel většinou hloupí a zmatení Putinovskou propagandou.

Když to všechno sečtu - Putin žene Evropu i svět do velkého neštěstí. Není na co čekat, musí být zastaven!

Zdroj: https://pravednes.cz/click?id=102600956
Foto titl.: https://sandzaklive.net/ukrajina-tvrdi-da-je-u-ruskim-napadima-ubijeno-109-djece/

Kvido 23-03-2022 12:16 1,565

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.